Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ…. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΌΤΑΝ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ "ΘΙΑΣΟΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ
«Το περιοδεύων τσίρκο των ψύλλων» της δεξιάς πολυκατοικίας ξαναχτυπά…. Συνήθισαν άλλωστε τον κόσμο στα θεαματικά άλματα των «ψύλλων» μέσα από «φλεγόμενα στεφάνια» με ιαχές και κορώνες σε δωρική διάλλεκτο …τεχνική που δύνανται να εφαρμόζουν και με την …όπισθεν ή με εναλλασόμμενες κυβιστήσεις… Η νέα θεαματική κωλοτούμπα όμως, άφου παρακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων των κλόουν και των θηριοδαμαστών του …«ΧΑΟΣ» κλείνει με τον επικεφαλής του …τσίρκου…
Αφορμή βέβαια το παράθυρο επιστροφής του στη ΝΔ, που άφησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με το Mega, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε "Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία".
Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης απηύθυνε πρόσκληση σήμερα στον κ. Καρατζαφέρη να επιστρέψει στη ΝΔ. Ανάλογη πρόσκληση, είχε απευθύνει στον κ. Καρατζαφέρη και ο Αδωνις Γεωργιάδης. Και δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι και οι δυο προσκλήσεις απευθύνθηκαν στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ από δυο πρώην στελέχη του.

Το άνοιγμα Βορίδη έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega. Τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς λέγοντας: «Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ότι «σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».
Ειδικότερα αναφερόμενος στον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε: «Σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις».
Αυτά λέγονται όμως τώρα…. Ας είναι καλά όμως οι ένοικοι της «πολυκατοικίας» και του συνορεύοντος τσίρκου, καθώς άφησαν πίσω τους πλήθος από ατάκες που χτίζονται κοιλιακοί από τα γέλια, όπως η αξέχαστη ατάκα του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν «πάει στον μπουρδέλο» ή «ο Σαμαράς είναι παλιάνθρωπος» ή πάλι «ο Σαμαράς είναι μέσα στις λίστες της SIEMENS», «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι Φιλιππινέζες του Τόμσεν και πραξικοπηματίες» και άλλα πολλά …που προκαλούν ευθυμία για την σταθερότητα των απόψεων της πολυκατοικίας όπως του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον «αχρηστότερο υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ» και τώρα αν δεν κάνει την προσευχή του κοιτώντας προς την Συγγρού δεν ….πλαγιάζει.
Απολαύστε μόλις λίγα από τα πολλά «ωραία» που ξεστόμιζαν οι πρώην και ίσως όχι για πολύ ακόμα νυν  άνθρωποι του ΛΑΟΣ…:

Πηγή: "Κουτί της Πανδώρας"


Δεν υπάρχουν σχόλια: