Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΑ «ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» Η  ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/8
Κόντρα στις αντιξοότητες, που οφείλονταν στην καλοκαιρινή καταιγίδα (άνοιξαν οι ουρανοί όπως λένε), η θεατρική παράσταση «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» και παίχτηκε και σκόρπισε χαρά, γέλιο, ενθουσιασμό στους φίλους που την παρακολούθησαν.
Ο πρωταγωνιστής Γιώργος Γαλίτης, σε μεγάλα κέφια, αποζημίωσε με το παραπάνω τους θεατές που περίμεναν υπομονετικά να ξεκινήσει η παράσταση. Όπως ήταν φυσικό η αλλαγή του χώρου από την μαρίνα Ιτέας στο Κυριακοπούλειο, ανέτρεψε τους τεχνικούς σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό ήχου και φωτός. Τίποτε όμως δεν κατέστη δυνατόν να ανατρέψει την διάθεση και το κέφι της παράστασης. Ο Γιώργος Γαλίτης κράτησε την υπόσχεσή του ότι θα μας κάνει να κλάψουμε: πραγματικά κλάψαμε από τα γέλια!!!,

            Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επιτυχία της παράστασης. Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις δημοσιεύσεις τους καθώς και το AMFISSAPRESS και το AMFISSAFACE για την κλήρωση των προσκλήσεων. Λυπόμαστε ιδιαίτερα για όσους φίλους μας δεν μπορέσαμε να πληροφορήσουμε έγκαιρα για την αλλαγή χώρου και έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν με τη ψυχή τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ Λεωνίδα Λύτρα για τον επαγγελματισμό του. Με τις προσπάθειές του ως προς το τεχνικό μέρος μπόρεσε να γίνει η παράσταση μετά από μια τέτοια βροχή.
Όσο για τους φίλους και συμπαραστάτες μας: κρατάμε την υπόσχεσή μας πως η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας και θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και θα την εμπλουτίζει συνεχώς με νέες εκπλήξεις. Περιμένετε πάντοτε το …προσεχώς… 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/8 ΣΤΙΣ 9.30ΜΜ και όχι την Παρασκευή λόγω της γιορτής  
Η πολυβραβευμένη ταινία «DALLAS BUYERS CLUB» (2014) με τον Μάθιου Μακόναχι και τον Τζάρεντ Λέτο
ΒΡΑΒΕΙΑ
Έξι υποψηφιότητες για ΟΣΚΑΡ 2014 (Καλύτερης ταινίας, Α’ Ανδρικού ρόλου, Β’ Ανδρικού ρόλου, Πρωτότυπου σεναρίου, Μοντάζ, Μακιγιάζ)
Πήρε τρία βραβεία ΟΣΚΑΡ (2014) (Α’ Ανδρικού ρόλου, Β’ Ανδρικού ρόλου και Μακιγιάζ)
Χρυσή σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου (2014)  στον Μάθιου Μακόναχι
Χρυσή σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου (2014) στον Τζάρεντ Λέτο
Βραβείο Ένωσης Κριτικών Λος Άντζελες
Βραβείο Ένωσης Κριτικών Νέας Υόρκης


Με διθυραμβικές κριτικές, σαρωτική παρουσία στα πρωτοκλασάτα βραβεία του Χόλυγουντ και εκπληκτικούς πρωταγωνιστές, το Dallas Buyers Club είναι δικαίως μια από τις μεγάλες και πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας. Η συγκίνηση και το χιούμορ στη ταινία, κάνουν το Dallas Buyers Club μια ολοκληρωμένη, μεστή, συγκινητική και τελικά αισιόδοξη κινηματογραφική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: