Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ κας ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο κος ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μου είπε ο σμπίρος μου ότι το πολιτικό κενό που αφήνει η κα Μανδρέκα προσπαθεί και εν πολλοίς καταφέρνει να το καλύψει ο «δελφίνος» της κος Παπαθανασίου.
Να ένα παράδειγμα. Πριν από ημέρες είχαμε γράψει ότι σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της Δωρικής Αδελφότητας κου Μπαλατσούρα η βουλευτής Φωκίδας δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε για να την ενημερώσει για θεσμικά ζητήματα. Φαίνεται ότι αυτό το είδε γραμμένο στην εφημερίδα ο κος Παπαθανασίου και μια και δυό επικοινώνησε με τον κο Μπαλατσούρα . Και όχι μόνο αυτό!! Οι κακές γλώσσες λένε ότι βρήκε και τρόπο να βοηθήσει στην έκδοση του εντύπου που εκδίδει η Δωρική Αδελφότητα . Εμ βέβαια.. Η φύση και η πολιτική απεχθάνονται τα κενά….
Πηγ'η. www.orafok.gr
Σημείωση «Βήματος της Ιτέας»: Από πληροφορίες αλλά και από διάφορα σχόλια καταγγελίες που έχουμε λάβει κατά καιρούς, πράγματι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις της κ. Μανδρέκα με τους  ψηφοφόρους της Φωκίδας .
Αυτό που και εμείς έχουμε  συμπεράνει μέσα από όλα αυτά είναι ότι, ενώ η κ. Μανδρέκα υπόσχεται διάφορες μικρό εξυπηρετήσεις, στην συνεχεία εξαφανίζετε και απαξιεί να επικοινωνήσει με τον κόσμο αφού παρά τις ενοχλήσεις από αυτούς δεν ξανασχολείτε με το θέμα τους και αυτοί …ακόμα περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: