Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ GPO

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ... Τα ποιοτικά ευρήματα της GPO δείχνουν ότι το Κίνημα αφανίζεται. Ο Σαμαράς πιο δημοφιλής από τον Βενιζέλο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
Την αλλοίωση των βασικών χαρακτηριστικών του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας κοινής γνώμης της GPO που δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή».
Για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τάσσονται στο πλευρό του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα του ελέγχου νομιμότητας των πιστοποιητικών των εργαζομένων στους δήμους. 
Μάλιστα τα ποσοστά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που τάσσονται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη φτάνουν το 76,8% έναντι της περιφερειάρχου Αττικής Ρ. Δούρου,
που αγγίζουν μόλις το 2,9%.
Το πιο σημαντικό εύρημα είναι αυτό που αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών στο σώμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ όπου πρώτος έρχεται ο ....πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με θετικές ψήφους που αγγίζουν το 72,5%. Ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με 68,1% και τρίτος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης με 55,9%. Ίσως είναι η πρώτη φορά όπου ο πρόεδρος του κόμματος έρχεται 2ος σε θετικές ψήφους στο σώμα των ψηφοφόρων έναντι του αρχηγού της ΝΔ !
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 4% που λαμβάνει από τη δημοσκόπηση ως ποσοστό το ΠΑΣΟΚ μόνο το 63% (δηλαδή το 2,5%) είναι πολύ σίγουροι και αρκετά σίγουροι για την ψήφο τους ενώ οι υπόλοιποι δεν δηλώνουν βεβαιότητα για την ψήφο τους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: