Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΝΑΠΗΡΗ Η ΦΩΦΗ!!!

Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε μέσα από τα social media εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μετά την «κακοήθεια», όπως χαρακτηρίζεται από ουκ ολίγους στην Χαριλάου Τρικούπη, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, να γράψει σε ανάρτησή του πως «μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου, η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη».
Ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοια θέματα, ο κ. Χρηστίδης, σχολιάζει ότι «κάθε μέρα που περνάει δείχνει την ιδεολογική, πολιτική, στρατηγική και αξιακή καθίζηση αυτού που ήρθε σαν δήθεν νέο και αριστερό». Καλεί μάλιστα τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου να …χαίρονται τον συνέταιρό τους.
Όσο για τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, τον χαρακτηρίζει ‘ψεκασμένο’, αφού θυμίζει με νόημα ότι πρόκειται για τον πολιτικό που ‘αποκάλυψε’ ότι ο Ανδρέας (σ.σ. Παπανδρέου) ήταν ο αρχηγός της 17Ν και τώρα ‘ανακαλύπτει’ την αναπηρική σύνταξη της Φώφης Γεννηματά.

Για το σχόλιό του, δε,
επιτίθενται στον Πάνο Καμμένο και πολλοί πολίτες. Είναι αυτό που λέμε …και εις ανώτερα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερος σεξιστικό γουρούνι από τον Καμμένο δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει από την Ελληνική Bουλή,
ας αναλογιστούν οι ψηφοφόροι του την ευθύνη που έχουν σε όλη αυτή την κατάντια που έχει περιέλθει η κοινωνία μας,
όσο για τον χρήσιμο ηλίθιο του Τσίπρα όλοι αυτή την "διασκέδαση" που προσφέρει στο κοινοβούλιο,θα μπορούσε να την κάνει εκ τηλεοράσεως όπως έκανε τόσα χρόνια,
και όχι να ευτελίζει με αυτόν τον τρόπο την Βουλή τον Ελλήνων.