Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ»

Αφού πρώτα «ξεκατινιάστηκαν» κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τα εγκαίνια του αεροδρομίου στην Πάρο, στο ΠΑΣΟΚ είπαν να το παίξουν …υπεράνω.
Για την ακρίβεια, πρώτα σημείωσαν με νόημα το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να εγκαινιάσει ένα έργο, η ολοκλήρωση της κατασκευής του οποίου απλώς συνέπεσε με τις ημέρες της κυβέρνησής του, μετά θύμισαν την κατάργηση από την παρούσα κυβέρνηση κάθε ευεργετικού μέτρου Νησιωτικής Πολιτικής σε βάρος της οικονομίας και του επιπέδου ζωής των νησιωτών και το ‘βάλτωμα’ των αναγκαίων έργων υποδομής στα νησιά και μετά έφτασαν στο προκείμενο.
«Η πραγματικότητα της ολοκλήρωσης ενός τόσο σημαντικού έργου συλλογικής προσπάθειας όπου το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη συμμετοχή στον προγραμματισμό και την υλοποίησή του, έφτασε να ευτελίζεται και να γίνεται αντικείμενο άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», λένε.
Και για να αποδείξουν ότι παρ’ όλα αυτά,
εκείνοι παραμένουν …υπεράνω, προσθέτουν ότι εκείνο που μετράει είναι πως ένα μεγάλο έργο, ιδιαιτέρως χρήσιμο για την Πάρο, την Αντίπαρο και τα γύρω νησιά, ολοκληρώθηκε.
Για αυτό και καλούν την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του

Δεν υπάρχουν σχόλια: