Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ..ΓΙΑ ΝΕΟ; ΜΟΝΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

ΑΝ ΚΑΝΕΙ… ΑΝΟΙΓΜΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΠΑΩ
Ούτε καν ρώτησε αν τον θέλουν. 
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι τόσο πρόθυμος να εγκαταλείψει το σοσιαλιστικό του παρελθόν, που …αυτοπροσκαλείται στη ΝΔ.
Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής αποκάλυψε μιλώντας στον Σκάι ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει άνοιγμα σε δημοκρατικές δυνάμεις, θα μπορούσε να ενταχθεί στη ΝΔ. Αναρωτήθηκε μάλιστα σχετικά «γιατί να μην πάει σε μία πιο ανοιχτή ΝΔ», ενώ κάλεσε δημόσια τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλάβει πρωτοβουλίες, πριν οδηγηθούμε σε εκλογές…

Την ίδια ώρα, μίλησε για ‘πλήρη αποσύνθεση’ του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κυβερνόν κόμμαγια μεθοδεύσεις προκειμένου να εξουδετερώσει πολιτικούς αντιπάλους καιπροβλέποντας ότι «δεν θα τον βγάλει ο Σεπτέμβρης»…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρηγοράκος είναι από τους καλύτερους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προφανώς κι έχει θέση στη συμμαχία των συνετών, που συγκροτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανώνυμος είπε...

Πελοποννησιος και καλος ????

Ανώνυμος είπε...

Να... πάρεις στη ΝΔ και τον Βενιζέλο μπας και δει άσπρη μέρα το ΠΑΣΟΚ από το μεγάλο ΒΑΡΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που συγκροτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπάλληλος της ζιμενς είναι τα @ρχιδι@ του τα δυο

Ανώνυμος είπε...

Η Siemens είναι βασικά πρόβλημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έβαλε στα Ταμεία του 1εκ ευρώ κι όχι της φρυγανιέρας του Κυριάκου.

Ανώνυμος είπε...

Στη δικογραφία
Tα ημερολόγια Χριστοφοράκου ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens
Είχαν απαιτήσεις
Η μεγάλη πολιτική οικογένεια (είτε η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση) έχει απαιτήσεις από τη Siemens και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Στέλνει βιογραφικά για διορισμούς καλών παιδιών, είτε διά χειρός της δραστήριας κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε της τέως συζύγου του Μαρέβας. Ολα είναι αρχειοθετημένα στο περιβόητο αρχείο της Γενικής Διεύθυνσης της Siemens (πλην όσων «εξαφανίστηκαν») όμως, δεσπόζουν οι κλήσεις, τα ραντεβού, τα αιτήματα και οι συνεννοήσεις του Μ. Χριστοφοράκου με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ολες οι καταγεγραμμένες κινήσεις του Χριστοφοράκου δείχνουν ότι θέλει δίπλα του την Ντόρα (ως βουλευτή, ως δήμαρχο και μετέπειτα υπουργό) και ότι στηρίζει αμέριστα τον Κυριάκο.
Το δείπνο του 2003
Τον Μάιο του 2003 ο Μ. Χριστοφοράκος υποδέχεται τον μετέπειτα χρήσιμο άνθρωπο για τα όσα έγιναν μεταξύ Εφετείου και Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου για τη μη παράδοσή του στην Ελλάδα. Στο σχεδιάγραμμα του δείπνου προς τιμήν του Dr. Baumann (προέδρου του εποπτικού συμβουλίου της Siemens Α.G.), ο Μιχάλης Χριστοφοράκος βάζει ανάμεσα σε εκείνον και στον υψηλό προσκεκλημένο την Ντόρα Μπακογιάννη. Στην κεφαλή σχεδιάζει να καθήσει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και ακριβώς απέναντι τοποθετείται η θέση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Από τα ημερολόγια του Μ. Χριστοφοράκου προκύπτουν συναντήσεις του με τον επίτιμο στην Αραβαντινού, αλλά και άλλες... αποστολές τηλεφωνικών κέντρων στα Χανιά (σελίδες ημερολογίου με ημερομηνίες 5 και 27 Ιανουαρίου 2000).
Και στεγνωτήριο!
Πέραν του απλήρωτου τηλεφωνικού κέντρου που είχε «χρεωθεί» το 2007 σε συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη (στον Δραγουμάνο), φαίνεται ότι η πρώην υπουργός είχε αλλάξει τηλεφωνικό κέντρο και καλωδιώσεις και τον Ιούλιο του 2000, κάτι που προκύπτει από τις εγγραφές στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου (14/7 και 17/7/2000).
Το 1999 (φύλλο 22 Ιουλίου 1999) η Ντόρα Μπακογιάννη συναντάται στη Διον. Αρεοπαγίτου 3 με τον Μ. Χριστοφοράκο.
Το 2001 σειρά είχαν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια με προορισμό τους Γοργιανάδες Ευρυτανίας για τα οποία ζητούνται από συνεργάτιδα της Ντόρας Μπακογιάννη καλές τιμές (φύλλο της 14ης Νοεμβρίου του 2001 στο ημερολόγιο). Αλλη σημείωση «BSP για Μπακογιάννη»... είναι γραμμένη εμφατικά στη σελίδα της 13ης Οκτωβρίου 2003.
Και ο Ισίδωρος
Πάντως μαζί με την Ντόρα ξεθαρρεύει και ο σύζυγός της Ισίδωρος, τα αιτήματα του οποίου κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου. Πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο (ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά.
Τόση είναι η μέριμνα του γραφείου Χριστοφοράκου που η γραμματέας στις 13 Οκτωβρίου 2003 στην πρώτη υπόμνηση γράφει: «Να κάνει κάτι για Μπακογιάννη».
Κόλαφος για Κυριάκο
Το δυσάρεστο για τους Μητσοτάκηδες αρχείο Χριστοφοράκου εκθέτει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μια επιστολή-βόμβα που έστειλε στον Μ. Χριστοφοράκο η Siemens, ένα μήνα μετά την αποπομπή του, αποκαλύπτει ότι ο τέως manager της εταιρείας μάλλον είχε υποσχεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα καλύψει εκ των ενόντων τις εκλογικές δαπάνες του καλοκαιριού του 2007 για το πολυδάπανο τηλεφωνικό κέντρο (άνω των 137.000 ευρώ).
Γι' αυτό και το γαϊτανάκι με τα πιστωτικά τιμολόγια, αλλά και η περιφορά τους επί μήνες σε θυγατρικές, στις οποίες έγινε απόπειρα να φορτωθούν κάποια τιμολόγια επ' ονόματι του βουλευτού.