Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

TΕΛΟΣ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Ακόμη και σιδηροδέσμιους να οδηγούσατε στη φυλακή τους ολιγάρχες κανείς δεν θα έδινε δεκάρα                                Από τον Ian Ford
Mπορεί κάποιοι ανόητοι χαχόλοι του Σύριζα να πανηγυρίζουν για όλα όσα συμβαίνουν στις Τράπεζες αλλά ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν μπορούν να φανταστούν με πόση μεθοδικότητα σκάβουν οι σημερινοί κυβερνώντες τον λάκο τους.
Δεν υπάρχουν πλέον άλλοι λαγοί να βγουν από το μανίκι του Τσίπρα.
Ακόμη και σιδεροδέσμιους αν μπορούσε ο Τσίπρας να οδηγήσει στη φυλακή αυτούς που θεωρεί νταβατζήδες και ολιγάρχες, ακόμη κι αν τους φωτογράφιζε για να τους διαπομπεύσει όπως ο Ερντογάν τους πραξικοπηματίες κανείς δεν θα έδινε δεκάρα γιατί κάθε Ελληνας πολίτης βλέπει πλέον τον κόσμο του να καταρρέει, να συνθλίβεται, να τσαλακώνεται καθώς τρώει ένα μετά το άλλο τα χαράτσια της εφορίας,
τα τέλη αλληλεγγύης, τους μισθούς που είναι πλέον μισθοί-φιλοδώρημα, τις συντάξεις που πετσοκόβονται, τον ΕΝΦΙΑ να επιστρέφει εξίσου αμείλικτος και το χυδαίο ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου να κλείνει σπίτια, επιχειρήσεις, να διαλύει όνειρα για μια καλύτερη ζωή.
Και σ΄όλα αυτά προσθέστε και το αίμα που θα χυθεί με τα κόκκινα δάνεια με σκηνές φρίκης από ξεσπιτώματα νοικοκυριών να διαδέχονται η μία την άλλη στα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.
Ακόμη κι αν κλείσετε όλα τα κανάλια που σας κάνουν υποτίθεται αντιπολίτευση θα είναι τέτοιο το τίμημα της φτωχοποίησης του λαού που θα πληρώσετε που ούτε οι πιο βίαιοι εφιάλτες σας δεν θα μπορούν να συγκριθούν με όλα όσα σας περιμένουν.
Εάν κάνετε εκλογές σήμερα και αποδράσετε δια μέσω των εκλογών ίσως φανείτε τυχεροί και την σκαπουλάρετε.
Οσο παραμένετε στην εξουσία τόσο πιο κοντά φέρνετε τον αφανισμό σας.
Ναι στη χώρα υπάρχει διαπλοκή, υπάρχουν νταβατζήδες, υπάρχουν θαλασσοδάνεια.
Μόνο που εσείς που κυβερνάτε είστε μία από τα ίδια.
Απλά χτίζετε-έτσι νομίζετε-την δική σας διαπλοκή, τους δικούς σας ολιγάρχες, τους δικούς σας βαρόνους.
Μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 1980, στο 90, στο 2000.
Με άδεια τα ταμεία σας θα μείνετε σύντομα χωρίς συμμάχους γιατί ακόμη και οι νέοι νταβατζήδες, οι δικοί σας νταβατζήδες θα θέλουν να λεηλατήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους το Δημόσιο.
Που θα βρεθούν όμως τα χρήματα τα τους ταίσετε;
Αυτοί είναι που πρώτοι θα ορμήξουν πάνω σας και θα σας κατασπαράξουν…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής των εγκλημάτων Τσίπρα Βαρουφάκη, Καμμένου είναι αποκαλυπτική των ζημιών, που δόλια προκάλεσαν στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Πλέον η παραίτησή τους δεν αρκεί. Χρειάζεται η σε βάθος διερεύνηση των ευθυνών τους.