Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΠΕΤΩΝΤΑΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ! – ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Ευτυχώς που δεν έχουμε πυρηνικά», «θα κάνει υποχρεωτικό το photoshop στους νεοσύλλεκτους».

Αυτά είναι μερικά από τα καυστικά σχόλια για το tweet που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος. 

Με έντονη κριτική και αρκετές δόσεις χιούμορ, οι χρήστες του Twitter τρολάρουν τον Πάνο Καμμένο που πόσταρε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται στην αφίσα της ταινίας Top Gun ο ιδιος και ο Αλεξης Τσίπρας στη θέση των κανονικών πρωταγωνιστών της ταινίας.

Η επίμαχη ανάρτηση έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό του κ. Καμμένου ενώ ο ίδιος ούτε την έχει διαψεύσει, ούτε και έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα επιτήδειων τρολ ή χάκερ. 


Αυτό ωστόσο δεν έχει εμποδίσει τους χρήστες του Twitter να τη σχολιάσουν.





























2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι για γέλια. Αυτοί δυστυχώς μας κυβερνάνε και κρατάνε στα χέρια τους τις ζωές μας.- Οι Έλληνες πρέπει ν΄ αντιληφθούμε την κρισιμότητα των καταστάσεων και να τους διώξουμε το συντομότερο πριν είναι πολύ αργά.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που έκρυβε την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος, αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος
Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.
Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
Δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία και να ακολουθεί από πίσω.
Κάθε καταγγελία που κάνει ο κ. Καμμένος αποδεικνύετε θα έλεγα μαλακία αλλά έτσι του δίνω ελαφρυντικά και τον απαλλάσσω!
Στην ουσία είναι λαϊκιστής του κερατά ακολουθώντας το «γαία πυρί μιχθήτω» για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, δηλητηριάζοντας την κοινωνία η όποια με την σειρά της είναι έτοιμη πάνω στην απέλπισια της λόγο του μνημονίου να πιστέψει το κάθε «νούμερο»
Με όλα αυτά όμως δεν πλήττεται ο Καμμένος ή ο Χαϊκάλης, πλήττεται η ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της..

Oσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς έχουν πάθει σοκ με φαινόμενο του Πάνου Καμμένου

Ο άνθρωπος δεν παίζετε, έχει πει και έχει κάνει τα πάντα.
Οτι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται (!) σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
Ζει μόνιμα στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, γεγονός που φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες, αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.

Τονίζει συνεχώς ότι δεν είναι μασόνος, αν και κανείς δεν τον ρώτησε αλλά χαίρομαι που έχει ομαδοποιήσει στο μυαλό του τις διάφορες θεωρίες.

Έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) και «παιχνίδια» με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Και στο δικαστήριο τα «γύρναγε» λέγοντας, ''Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου'', υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι ''προϊόν διαδικτύου''.