Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ: «ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ – Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ, Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησε» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ομολογιούχοι που τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση όλους τους ομολογιούχους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το οικονομικό υπουργείο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.
Όπως επισημαίνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό τους, και εκείνοι τον «πίστεψαν και τον στήριξαν», μετά τις εκλογές όμως «ούτε φωνή ούτε ακρόαση».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Φίλοι Ομολογιούχοι
Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας.
Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή…. Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομισχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε,
το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.
Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε…
Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος.
Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους !!!
Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί.
Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10π να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.


ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: