Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ!

Στα …κάγκελα είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που παρακολουθούν τον Αλέξη Τσίπρα να εγκαινιάζει το ένα μετά το άλλο έργα πνοής για την χώρα, που όχι μόνο δεν πραγματοποίησε η κυβέρνησή του, αλλά πολέμησε με σθένος στο παρελθόν το κόμμα του.
Ήρθε μετά και η επιχείρηση …ταύτισης του Ανδρέα Παπανδρέου, με τον Αλέξη Τσίπρα, δια στόματος του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, και …απασφάλισαν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, που μετά από μία ανακοίνωση με την οποία υπενθύμιζε με τον πλέον εύγλωττο τρόπο στον πρωθυπουργό ότι η Ολύμπια Οδός δεν του ανήκει, επανήλθε για να χαρακτηρίσει «πολιτική και ιστορική απρέπεια» την ταύτιση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ με τον Αλέξη Τσίπρα. «Αποτελεί πολιτική και ιστορική απρέπεια, ο υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ Χρήστος Σπίρτζης να ταυτίζει ως εμπνευστές του τον πρωθυπουργό των δύο μνημονίων, του χρέους των 80 δις ευρώ και της εκχώρησης στους δανειστές του συνόλου της εθνικής περιουσίας, Αλέξη Τσίπρα, με τον ιστορικό ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου», είπε. Τους κάλεσε μάλιστα να αρκεστούν στη «χυδαιότητα των λόγων και πράξεών τους» σε βάρος της αισθητικής και του ορθολογισμού της σημερινής γενιάς. «Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού, που ένωσε τους πολίτες και έκανε πράξη την εθνική περηφάνια και την κοινωνική αλληλεγγύη», κατέληξε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: