Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» Η ΜΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Κωδικός «Κορυδαλλός», είναι το σχέδιο που έχει θέσει σε εφαρμογή το Μαξίμου, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα καυτά προβλήματα και να διαχειριστεί επικοινωνιακά τη συμφωνία που προβλέπει, νέο πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, την εκποίηση των μονάδων παραγωγής ρεύματος και τον τεμαχισμό της ΔΕΗ.
Στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να δώσουν άρτον στην κοινωνία και γι΄ αυτό καταφεύγουν στο θέαμα που παράγουν τα σκάνδαλα και οι διώξεις.
Επιδιώκουν να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας, στήνοντας ένα απέραντο δικαστήριο για υποθέσεις σκανδάλων.
Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης είναι να εμφανίσει το λεγόμενο παλιό πολιτικό σύστημα ως διεφθαρμένο και υπόλογο, για την κατάσταση χρεοκοπίας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Το σχέδιο με τον Κωδικό «Κορυδαλλός»,
φιλοδοξεί να παράξει μεγάλες ποσότητες μπόχας και δυσωδίας, για να συγκαλύψει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, καθώς και τις εγκληματικές ευθύνες της ίδιας της κυβέρνησης, η οποία παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα ανήμπορη τον κατήφορο της οικονομίας, διαψεύδοντας τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει για ανάπτυξη.
Πόλωση και σκανδαλολογία
Στο Μαξίμου επιδιώκουν με κάθε τρόπο να πολώσουν το κλίμα για να σταματήσει η αιμορραγία ψηφοφόρων προς τον ΣΥΡΙΖΑ και στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται η τακτική της έντασης απέναντι στην αντιπολίτευση.
Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ακατάσχετη σκανδαλολογία θα τους φέρει σε μετωπική σύγκρουση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Εξάλλου αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Να ανταλλάσσουν ύβρεις και αλληλοκατηγορίες για τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα, θεωρώντας ότι με το κόλπο αυτό θα συγκαλύπτουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλους τους κρίσιμους τομείς.
Ο μηχανισμός προπαγάνδας στο Μαξίμου πιστεύει, ότι ο μόνος προνομιακός τομέας αντιπαράθεσης για την κυβέρνηση είναι αυτός που σχετίζεται με τη διαφθορά και τις εκκρεμείς υποθέσεις δημόσιου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: