Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΟ FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔAΣ

Ο γνωστός νομικός κ. Πέτρος Μαντούβαλος υπήρξε επίσημος καλεσμένος στο FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ όπου παρουσίασε τις απόψεις και τις θέσεις του για την Φωκίδα.
Ο κ. Μαντούβαλος είχε την ευκαιρία την Παρασκευή 31 Μαρτίου να παρεβρεθεί στα εγκαίνια της τριήμερης εκδήλωσης και να επισκεφτεί και συνομιλήσει με τους εκθέτες - επιχειρήσεις ,φορείς και παραγωγούς- και να συζητήσει μαζί τους όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ανέπτυξε τις απόψεις του στην κεντρική συνεδρία που διοργανώθηκε με θέμα ΄΄ Οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού Φωκίδας ΄΄ όπου με ακριβή στοιχεία παρουσίασε την υπάρχουσα κατάσταση,
αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και έκθεσε τις προτάσεις του που θα μπορέσουν να οδηγήσουν την Φωκίδα σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης. 

Σημείωσε δε ότι προσπάθειες σαν το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα πρέπει να θεσμοθετηθούν και να γίνονται πιο συχνά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να του γινει προταση να αναλαβει προεδρος στον ολυμπιακο κιρρας και να φερει παικτες απο τον μαρινακη ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά να μάθεις οτι έχει δουλειά γιατί και οι δυο προηγούμενοι που δεν ξέρουν τι είναι η καλημέρα είναι και άχρηστοι ..τους είδαμε τους γευτήκαμε.
Υ.Γ. Τς Ασπασίας είσαι εσύ?

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει καμια ελπιδα να βγει στο λεκανοπεδιο, ουτε φυσικα στην φωκιδα. απλα κουβαλαει νερο στην νεα δημοκρατια μηπως και τον βαλει αυριο ο κουλης προεδρο σε κανενα οργανισμο...