Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ: ΔΙΑΘΕΤΕΙ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Είδηση – «βόμβα» εφόσον επιβεβαιωθεί!
Αφού η οικογένεια Σκουρλέτη εμφανίζεται να κατέχει εξωχώρια εταιρεία (οφσορ) στον Παναμά, την LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A., στην οποία φέρεται να εμφανίζεται ως δικαιούχος ο πατέρας του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ «Vassilios George Skourletis»!
Είναι πολλοί βεβαίως εκείνοι οι «καχύποπτοι» που βλέπουν πίσω από την συγκεκριμένη διαρροή, τον ΣΥΡΙΖΑ και το «σύστημα του Τσίπρα» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο «εκδικούνται» πολιτικά τον Σκουρλέτη για την πολιτική του στάση απέναντι στον Τσίπρα το τελευταίο διάστημα.
Όποιος και εάν όμως είναι ο διαρροέας,
εφόσον η είδηση επιβεβαιωθεί, πρόκειται για βόμβα – μεγατόνων και ο υπουργός του Τσίπρα ΟΦΕΙΛΕΙ να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα (και πολύ καλά έκανε εφόσον ισχύει) το ereportaz.gr (δες εδώ)
Ο Lykavitos.gr αναδημοσιεύει το θέμα από το ereportaz.gr και το συνοδευτικό έγγραφο – ντοκουμέντο, διατηρεί τις όποιες του επιφυλάξεις και προφανώς θα αναδημοσιεύσει και ολόκληρη την απάντηση Σκουρλέτη– εφόσον κάτι τέτοιο υπάρξει.

Η οικογένεια Σκουρλέτη με offshore εταιρεία στον Παναμά (;) (Έγγραφο)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο που -σύμφωνα με το οποίο- ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.
Το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: