Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ANONYMOUS ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΤΟ’ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ’ ΚΑΝΑΝ!
Νέο χτύπημα από τους Anonymous Greece στο κράτος, που αυτή τη φορά ισχυρίζονται πως διέρρευσαν έγγραφα τα οποία ανήκουν στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Μάλιστα, φρόντισαν να το ανακοινώσουν με δυο posts που έδιναν link για να «κατεβάσει» κάποιος τα αρχεία. Ωστόσο, το ένα από τα δυο post το διέγραψαν λίγο αργότερα.
Οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την διαρροή κρατικών εγγράφων από (25.09.2017). Οι χάκερς είχαν γράψει σε μήνυμα τους στο facebook: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε,
ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Σημειώνεται, πως οι Anonymous Greece έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο (23.09.2017). Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στην συνέχεια την σελίδα της ΤτΕ. Μετά από όλα αυτά έστειλαν νέο απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Το βράδυ της Κυριακής (24.09.2017) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση! Στην σελίδα τους στο facebook έγραψαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: