Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! «ΚΟΛΛΗΤΟΙ» ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ- ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ; ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ»

Σε αποκαλύψεις προβαίνουν τα «Παραπολιτικά» για τη στενή σχέση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» Θεόδωρο Κουντούρη, που βυθίστηκε στη Σαλαμίνα και έπνιξε με το μαζούτ όλο τον Σαρωνικό, εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας.
Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ευρισκόμενος σε τρελό κέφι εμφανίζεται να χορεύει... ζεϊμπεκιά.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, σύμφωνα πάντα με τα «Παραπολιτικά», είναι το γεγονός ότι το... ξεσάλωμα του υπουργού λαμβάνει χώρα μόλις λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2017,
ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη!
Ειδικότερα :
«Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στην… κρασοκατάνυξη που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», με αφορμή την γιορτή του, καλώντας όλους τους… δικούς του ανθρώπους!
Ο Θεόδωρος Κουντούρης και η οικογένειά του έχουν… μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση αξέχαστων γλεντιώ. Είναι χαρακτηριστικό, πως στο ισόγειο των γραφείων της εταιρείας του στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα, υπάρχει το καφέ-μπαρ «Sailor», ιδιοκτησίας της συζύγου του, Κατερίνας.
Η τελευταία είναι εκείνη που ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook περήφανη για το γεγονός ότι ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της
Πλέον, το βασικό ερώτημα που τίθεται σε πολιτικό επίπεδο, είναι αν αυτή η γνωριμία Κουρουμπλή-Κουντούρη έπαιξε κάποιο ρόλο στους κατά κοινή ομολογία προβληματικούς χειρισμούς της όλης υπόθεσης από την πλευρά του υπουργείου και στην γενικότερη κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε όσον αφορά την ανάληψη δράσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες».
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: