Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΡΕΥΜΑ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αντί να ασχοληθεί με την κυβέρνηση, που έχει στο απυρόβλητο, η ΑΥΓΗ είπε να τα "βάλει" με το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά, την οποία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να ανεβαίνει και να απειλεί πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στην κεντροαριστερά υπάρχουν φιλικά «συναισθήματα» για τη ΝΔ και ότι την τιμή της παράταξης σώζουν μόνος ο Γιώργος Καμίνης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Δείτε το σχετικό εξώφυλλο:

Φυσικά, η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη δεν άργησε να έρθει:
«Κατανοούμε απόλυτα τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην συνεχή άνοδο της ΔΗ.ΣΥ.,
αλλά αυτή η μεθοδολογία είναι απαράδεκτη» αναφέρεται και ακολουθούν για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε δύο αποσπάσματα από δήλωση της Φώφης Γεννηματά (17/09) και ομιλία της στην Βουλή (18/09).
1) Δήλωση Φώφης Γεννηματά (17/09)
«Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά.
Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες.
Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους.»
2) Απόσπασμα Ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή (18/09)
Και ο κ. Μητσοτάκης, χθες στη ΔΕΘ δεν έκανε καμιά αυτοκριτική γι αυτά, αντίθετα επιμένει συντηρητικά που σημαίνει ενίσχυση των ανισοτήτων.
Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες ως περίπου «φυσικό φαινόμενο» και δεν βολευόμαστε να ζήσουμε με αυτές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά μας με τις συντηρητικές αντιλήψεις της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: