Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑ! ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ"

ΣΤΟ FACEBOOK

Σάλο έχει προκαλέσει μία ανάρτηση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής στο facebook.
Mε αφορμή την επερχόμενη κατάργηση των… ηλεκτρονικών πλατφορμών και εφαρμογών που έχει στα σκαριά το υπουργείο Μεταφορών, και το ξέσπασμα του ιδρυτή του taxibeat Νίκου Δανδράκη, ο ΣΑΤΑ προχώρησε σε μία αδιανόητη εξίσωση των ταξιτζήδων που αξιολογούνται από το επιβατικό κοινό, με ... πόρνες!
"Ο άνθρωπος που πλούτισε από τον ιδρώτα των ταξιτζήδων, που τους έβαλε σε κοινή θέα για να επιλέγει ο πελάτης , όπως γίνεται με τις πόρνες στις βιτρίνες στα Red Lights στο Άμστερνταμ,
 θέλει να έχει λόγο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που έχει προκαλέσει σάλο.
Αυτό είναι το δικό μας μοντέλο κ. Δανδράκη
‘’Με βάση το δικό μας μοντέλο, ο οδηγός λογοδοτεί στην εταιρεία και τον πελάτη’’ λέει ο Νίκος Δανδράκης της Taxibeat. Και επιπλήτει δημόσια τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη που τον αγνόησε και δεν ασχολήθηκε μαζί του. Ο άνθρωπος που πλούτισε από τον ιδρώτα των ταξιτζήδων, που τους έβαλε σε κοινή θέα για να επιλέγει ο πελάτης , όπως γίνεται με τις πόρνες στις βιτρίνες στα Red Lights στο Άμστερνταμ, θέλει να έχει λόγο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Εκπροσωπώντας τι; Μια πολυεθνική που αγόρασε την εταιρία του; Τον εαυτό του; Τους Έλληνες ταξιτζήδες;
Κύριε Δανδράκη, πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθήσατε , όπως και σήμερα προσπαθείτε, να χειραγωγήσετε -με τις προσφορές σας -την αγορά των ταξί , με σκοπό το δικό σας προσωπικό όφελος αλλά και της εταιρίας σας. Το κόμιστρο είναι συγκεκριμένο και ορίζεται από αγορανομική διάταξη του κράτους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έκπτωση ή αύξηση καθώς και η είσπραξη πέραν του νομίμου. Οι πρακτικές σας είναι ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού και αυτόν ακριβώς πολεμά το νέο νομοσχέδιο. Όσες φορές κι αν σας δώσουν βήμα ‘’οι δήθεν προστάτες της επιχειρηματικότητας’’ (ΣΚΑΙ , Προτοσάλτε κ.λ.π.) δεν μπορείτε να βαφτίσετε το άσπρο-μαύρο. Η εποχή Χατζηδάκη, η εποχή των επιδοτήσεων, η εποχή της ασυδοσίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Μπορεί να σας ενοχλεί, αλλά το δικό μας μοντέλο ‘’Ίδιοι κανόνες για όλους’’ είναι αυτό που θα επικρατήσει κ. Δανδράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: