Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ; Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ

Μια μέχρι πρότινος άγνωστη ιστορία αποκάλυψε μέσα από τα social media ο δημοφιλής συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ειδικότερα, όπως αφηγήθηκε ο Χ. Χωμενίδης, «ο άνθρωπος που έκλεισε την πόρτα του ΠΑΣΟΚ στο εύσωμο παιδί είναι εκείνος που έχει περισσότερο εξυβρισθεί από τους σημερινούς του κυβερνητικούς εταίρους. 
Ονομάζεται Θεόδωρος Πάγκαλος».
Διαβάζοντας κανείς πίσω από τις… λέξεις του Χ. Χωμενίδη με αφορμή την πολιτική επικαιρότητα, που ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ είναι στο προσκήνιο και κρίνοντας από τα σχόλια, το εύσωμο παιδί φωτογραφίζεται ως ο Πάνος Καμμένος.
Αναλυτικά:
«Πριν από κάμποσες δεκαετίες, ένα ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε να ελέγξει μία προς μία τις υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές, μην τυχόν έχει παρεισφρύσει στα ψηφοδέλτια κανένας με ποινικό ή άλλου είδους ανάρμοστο παρελθόν.
Ανάμεσα σε όσους είδε ήταν και ένα εύσωμο παλικάρι,
νεότατο, που η πλούσια οικογένειά του το έσπρωχνε με τα χίλια για να μπει στην πολιτική. Με την τρίτη ερώτηση που του υπέβαλε, ο έμπειρος πολιτικός έβγαλε αφρούς. "Αυτός ο τύπος είναι ακροδεξιός!" βρυχήθηκε. "Πάνω απ το πτώμα μου θα κατέβει ως υποψήφιός μας!"
Ο άνθρωπος που έκλεισε την πόρτα του ΠΑΣΟΚ στο εύσωμο παιδί είναι εκείνος που έχει περισσότερο εξυβρισθεί από τους σημερινούς του κυβερνητικούς εταίρους. Ονομάζεται Θεόδωρος Πάγκαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: