Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΡΓΗ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! (ΦΩΤΟ)

Με μετρητά φαίνεται πως πλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως υποστήριξε την ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα.
Η απόδειξη πληρωμής των 2.642 στερλινών προκαλεί νέες αντιδράσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.


Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!
Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.
Μάλιστα στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού άμυνας,
αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου!
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:
Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τα βλέπει αυτά ο Θεοδωράκης, που θέλει να ψηφίζει όσα δεν θα ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ. Δεν καταλαβαίνει ο ηλίθιος ότι έτσι διατηρεί στην εξουσία την πιο φαύλη και επικίνδυνη κυβέρνηση;