Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

-ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ: «ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ»

ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το 2012 η οποία έφερε στο φως εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της δικτατορίας- στο οποίο κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που του προσέφερε.


Ο Γιώργος Γεωργαλάς ισχυρίζοταν στο εξώδικο που είχε στείλει στον Πάνο Καμμένο πως υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του, ενώ του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, αλλά και μελέτη για τη κρίση, εργασίες για τις οποίες όπως λέει δεν πληρώθηκε.
Συγκεκριμένα αναφέρε «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία,
που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περιμένω τα υπόλοιπα... σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: