Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

«ΚΑΤΩ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ»: ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες πολιτικών προσώπων στη Μακεδονία για το Σκοπιανό, μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς, ο Κώστας Πουλάκης έγινε χθες δέκτης αποδοκιμασιών.
Ο κ. Πουλάκης μιλούσε στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, σε προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αποδοκίμασαν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία με την πΓΔΜ.
Βλέποντας το κλίμα που επικρατούσε στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου η αστυνομία οδήγησε τον γραμματέα από άλλη είσοδο και οι πολίτες που ήταν έξω μπήκαν μέσα και την ώρα που σηκώθηκε για να πάρει τον λόγο τον αποδοκίμασαν.
«Κάτω προδότη ντροπή σου» ήταν οι πρώτες φωνές,
που ακούστηκαν στην αίθουσα την ώρα που πήρε το λόγο ο κύριος Πουλάκης. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι λίγο πριν αρχίσει την ομολία του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια: