Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η ΠΑΡΕΝΔΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Είκοσι πολυπράγμονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, (η πολυπραγμοσύνη κατά τον Πλάτωνα είναι ελάττωμα) με ερώτηση προς τον αρμόδιο-αναρμόδιο υπουργό, ζήτησαν την εισαγωγή τρανσέξουαλ, στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ, αντιδρώντας στην απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομία να μην γίνονται δεκτά άτομα που έχουν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Δικαίω τω λόγω η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. απηγόρευσε σε άτομα με σεξουαλικές διαταραχές να στελεχώσουν το σώμα της που κάτω από αντίξοες συνθήκες μεριμνά για την ασφάλεια μας.
Η σθεναρά και θαρραλέα απόφαση της Αστυνομίας, αξίζει της ειλικρινούς επιδοκιμασίας όλων των κομμάτων. Εξαιρείται το οπισθοβάμον κόμμα του 4% που καλοβλέπει τους άεργους-πυρομανείς και ενδίδει, λόγω προγονισμού, στον εκβιασμό του τρομοκράτη- ανθρωποκτόνου της 17ης Ν. Ουδείς αριστερός έχει δολοφονηθεί από τρομοκράτη τα τελευταία τόσα χρόνια. (σ.σ. Η μητέρα μου Χριστίνα Μπότση-Παπαδάκη υπήρξε επί σειρά ετών γ.γ του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας).
Λόγω αγνωσίας οι εν λόγω βουλευτές, απέχουν πολλά έτη φωτός από τις ανθρωπιστικές επιστήμες (humanities). Για να στοιχειοθετήσουν το προσχηματικό αίτημα επινόησαν λέξεις ανύπαρκτες όπως: «Αποπαθολογικοποίηση», «ψυχιατρικοποίηση» και παλαιότερα τη λέξη «τεκνο+θέσις».
Στην αντιπολίτευση,
η αριστερή φράξια προέτρεπε τους πολιτικά άωρους οπαδούς «να κάψουν» την Βουλή. Στο θρονί, καταυγάζει το ταφικό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (τρίζουν τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων) και τη Βουλή των Ελλήνων για την παρέλαση των φυγόστρατων -«αποπαθολογικοποιημένων». Μόνο ο Ζίγκμουντ Φρόυντ (1856-1939) και ο ομοεθνής του ψυχογράφος και αναλυτής κοινωνικών προβλημάτων Άλφρεντ Άντλερ (1870-1937) θα μπορούσαν να ψυχογραφήσουν τις εν ατάκτω συμφυρμώ αποφάσεις της αριστερής κυβέρνησης.
Ο καλός Θεός της Ελλάδος να τα φέρει δεξιά και να απαλλαγούμε αστραπηδόν από τους «ψυχιατρικοποιημένους» ψυχασθενείς.
Στο λεξικό Φρόυντ: «Dictionary of Psychoanalysis», 1958, στο κεφάλαιο «Περί Ψυχαναλύσεως» σ. 122, γίνονται αναφορές στις νευρώσεις, φοβίες, ανωμαλίες, ψυχικές καταστάσεις και ψυχοσεξουαλικές διαταραχές ατόμων τα οποία αισθάνονται μόνιμα δυσαρεστημένα από το ανατομικό τους φύλο.
Σύμφωνα με το λεξικό “The British Medical Association”, 1990, σ. 1218, ο τρανσεξουαλισμός, αγγλιστί «transexualism”, αναπτύσσεται στις ενήλικες ηλικίες συχνότερα δε στους άντρες. Η κατάσταση σχετίζεται με διαταραχή της σχέσεως του ατόμου με τους γονείς κατά την παιδική ηλικία. Σε αντίθεση με τους ομοφυλόφιλους που δεν αισθάνονται επιθυμία αλλαγής του ανατομικού τους φύλου, οι τρανσέξουαλ θέλουν να ζήσουν ως μέλη του αντίθετου φύλου και πολλές φορές καταφεύγουν σε ορμονική θεραπεία η ακόμα στη χειρουργική επέμβαση με σκοπό τη σωματική αλλαγή του φύλου.
Στην περίπτωση αυτή απαιτείται προσεκτική ψυχιατρική έρευνα για τον εντοπισμό ψυχοσωματικών δυσλειτουργιών καθότι η χειρουργική επέμβαση είναι επικίνδυνη και μη αναστρέψιμη.
Συχνά γνωρίσματα των τρανσέξουαλ είναι διαταραχές της προσωπικότητας, κατάχρηση οινοπνεύματος, χρήση ναρκωτικών, άγχος, κατάθλιψη και εργασιακά προβλήματα.
Ο τρανσβεστισμός-εονισμός θεωρείται απόκλιση όπου ο άνδρας επιθυμεί να εμφανίζεται με το ντύσιμο του άλλου φύλου και να γίνεται αποδεκτός σαν να ανήκει σ’ αυτό. Η απόκλιση γίνεται εμφανής από την παιδική ηλικία.
Η παρενδυσία εκτείνεται από την ευκαιριακή χρησιμοποίηση γυναικείων εσωρούχων, ως την δημόσια εμφάνιση με γυναικεία ενδύματα και την ενεργό συμμετοχή στην υποκουλτούρα του παρενδυσία-τραβεστί.
Βιολογικοί παράγοντες της διαταραχής δεν έχουν εντοπιστεί.
Στο βιβλίο «Abnormal Psychology and Modern Life», 1956, o James C. Coleman, καθηγητής στα πανεπιστήμια Καλιφόρνιας και Michigan, στη σ. 24, αναφέρεται εκτενώς στους τρεις αρχαίους Έλληνες, Ιπποκράτη (460-377 π.Χ.), Πλάτωνα (428-347 π.Χ.) και Αριστοτέλη (384-332 π.Χ.) οι οποία υπήρξαν πρωτοπόροι της ψυχοπαθολογίας, μεταψυχολογίας. Σημαντική υπήρξε η συμβολή τους στη μελέτη των εγκεφαλικών παθήσεων και ψυχικών διαταραχών.
Κατά τον Ιπποκράτη όλες οι πνευματικές παθήσεις συμπυκνούνται σε τρεις γενικές κατηγορίες: Μανία, (ψυχική έξαψη) φρενίτιδα (φρενοβλάβεια) και μελαγχολία. Ο Αριστοτέλης ακολούθησε τη θεωρία του Ιπποκράτη σε ό,τι αφορά στις διαταραχές της χολής.
Η κυβέρνηση μελετά νέα συνταγματική ρύθμιση για τη λειτουργία των κομμάτων και την μη κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές. Μία νέα κοινωνική ομάδα με διακριτικά χαρακτηριστικά θα παίξει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, αυτή των εονιστών και των τρανσέξουαλ. Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ τείνουν προς αυτούς ευήκοον ους για ψηφοθηρικούς λόγους, ευελπιστώντας στην αύξηση του 4% . Επί ματαίω.
Επιμύθιον: «Ένας φαύλος πολιτικός σκέπτεται τις επόμενες εκλογές. Ο πολιτικός την επόμενη γενιά». Thomas Jefferson (1743-1826), πολιτικός, 3ος πρόεδρος των Η.Π.Α.
* Δημοσιογράφος – Επίτιμο Μέλος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια: