Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΗΤΟΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ…

Γελάνε και τα τσιμέντα με τις νέες φαιδρές θεωρίες συνωμοσίας, που αναπαραγάγουν τα γνωστά παπαγαλάκια του Καθεστώτος.
Αφού την ίδια μέρα που Τσίπρας και Καμμένος κινούμενοι αποδεδειγμένα σε διατεταγμένη υπηρεσία βάζουν φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ολοκληρώνουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μακεδονίας τα εγχώρια παπαγαλάκια τους… ανακαλύπτουν Ρώσικο «δάκτυλο» πίσω από τις ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ  αντιδράσεις για την αντεθνική απόφαση του καταρρέοντος Τσίρκου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τις συγκεκριμένες ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ αναπαραγάγουν ακριβώς τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης που μερικά χρόνια πριν, μας είχανε… ζαλίσει με το φαιδρό «Σχέδιο Πυθία» και τις λοιπές θεωρίες Συνωμοσίας.
Που (δυστυχώς)  «έφαγαν» οι ψεκασμένοι σανοφάγοι ψηφοφόροι του Τσίπρα και του Καμμένου (που προέρχονταν κυρίως από τον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς) με αποτέλεσμα να τους φέρουν στην εξουσία και σήμερα Τσίπρα και Καμμένος να ξεπουλάνε χέρι- χέρι την Μακεδονία
Ακριβώς λοιπόν τα ίδια έντυπα,
οι ίδιες δημοσιογραφικές πένες, τα ίδια παγαλάκια, ανακαλύπτουν «καλόγερους», «μυστικά δωμάτια», «ρούβλια» κ.λ.π. και γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα της Κόκκινης Πλατείας.

Τα φαιδρά παιχνίδια Κατασκόπων

Όπως ορθά επισημαίνουν σήμερα και τα «ΝΕΑ», την ίδια ημέρα που τα Σκόπια έπαιρναν το προσκλητήριο, σε μια κίνηση αιφνιδιασμού η κυβέρνηση επιβεβαίωσε δημοσίευμα για ρήξη στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας και απελάσεις ρώσων διπλωματών.
Η Μόσχα απάντησε κι ένας ψυχρός πόλεμος είναι σε εξέλιξη.
Ανεξαρτήτως των περιστατικών που έχουν γίνει, η δημοσιοποίηση της ρήξης έγινε σε μια χρονική στιγμή που εμφάνιζε καθαρά τις προθέσεις του Μαξίμου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα όσα γίνονταν στις Βρυξέλλες.
Αλλωστε, η Αθήνα είχε ενημερώσει τη Μόσχα μέρες πριν, γνώριζε η κυβέρνηση και προφανώς οι μυστικές υπηρεσίες τι ακριβώς είχε συμβεί, ωστόσο, επιλέχθηκε η χθεσινή ημέρα για προφανείς λόγους.
Από την άλλη υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την καταγγελθείσα υπόθεση. Κανείς δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σημαίνει προσπάθεια χρηματισμού κρατικών αξιωματούχων;
Επίσης πότε έλαβε χώρα αυτή η προσπάθεια και γιατί και η πλευρά των Σκοπίων δεν είχε ανάλογη αντίδραση; Δεν έγινε προσπάθεια επηρεασμού στη γειτονική χώρα αλλά μόνο στην Ελλάδα;
Είναι προφανής η προσπάθεια να «δεθούν» τα σενάρια συνωμοσίας που έχει καταγγείλει και ο Καμμένος και άλλα στελέχη της κυβέρνησης σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι υπάρχει υπόγειος πόλεμος γύρω από το Σκοπιανό, στον οποίο εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες, ξένες δυνάμεις, ευαγή ιδρύματα, επιχειρηματίες κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: