Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΕΝΑΣ ΑΟΠΛΟΣ 48ΧΡΟΝΟΣ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο  48ΧΡΟΝΟΣ ABDUL AZIZ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
Πρόκειται για τον 48χρονο Abdul Aziz, που επιτέθηκε και κατάφερε να διώξει τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας από το δεύτερο τζαμί, γλιτώνοντας έτσι πολύ κόσμο.
O Aziz δήλωσε στο Skynews ότι άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των προσευχών της Παρασκευής 15/3 και αφήνοντας την οικογένειά του και τα τα τέσσερα παιδιά του, που του έλεγαν να γυρίσει σπίτι, πήγε στο Ισλαμικό Κέντρο του Linwood για να δει τι συμβαίνει.
Εκεί πήρε ένα μηχάνημα πιστωτικών καρτών για όπλο,
ενώ είδε και τα πτώματα δύο ανθρώπων.
Μετά εντόπισε και τον δράστη, ο οποίος πήγαινε στο αμάξι του για να πάρει ένα δεύτερο όπλο και έριξε πάνω του το μηχάνημα.
Ο δολοφόνος άρχισε τότε να πυροβολεί τον Aziz, ο οποίος, όμως, πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από αυτοκίνητα.
Μάλιστα, ο Aziz βρήκε και ένα όπλο που είχε πετάξει ο μακελάρης και τον κυνήγησε με αυτό.
Εφτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ισλαμικό Κέντρο του Linwood και συνολικά 49 από τον 28χρονο Brenton Tarrant.
Ο Αziz είπε ότι του φώναζε «εδώ είμαι, εδώ είμαι» για να μην ξαναμπεί μέσα στο τζαμί.
Το όπλο που βρήκε, όμως, ο Aziz ήταν άδειο, κι έτσι το πέταξε προς το αμάξι του μακελάρη, σπάζοντας το παράθυρο, κάτι που τρόμαξε τον Brenton Tarrant.
Tελικά, ο δολοφόνος κατάφερε να ξεφύγει προς στιγμήν – αργότερα τον συνέλαβε η αστυνομία – ενώ ο Aziz γύρισε στο τζαμί, όπου βρήκε πολλούς πληγωμένους ανθρώπους.
Τώρα όλοι τον θεωρούν ήρωα και ο ιμάμης Latef Alabi είπε ότι, αν δεν ήταν ο Aziz, τώρα θα ήμασταν όλοι νεκροί.
Ο ίδιος ο Abdul Αziz δεν δέχεται, όμως, ότι είναι ήρωας και λέει ότι θα μπορούσε να είναι και κάποιος άλλος στη θέση του, καθώς είναι στη φύση του ανθρώπου να βοηθάει τον συνάνθρωπο.
Όσο για τον δολοφόνο, τον χαρακτήρισε «δειλό», που δεν έδειχνε έλεος σε κανέναν.
Βαγγέλης Σπανός
(Αγαπητέ φίλε, προφανώς είναι δειλός ο δράστης της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία. Και προφανώς, ανήκει σε αυτή την κατηγορία λευκών ανδρών που νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Δυστυχώς, πληθαίνουν αυτοί. Και δεν θα αλληλοεξοντωθούν, όπως θα ήταν το σωστό. Αντιθέτως, θα ξεκάνουν πολλούς αθώους και ανύποπτους ανθρώπους. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: