Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Η δημοφιλής σελίδα στο Facebook «Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» και οι εκδόσεις iwrite παρουσιάζουν το βιβλίο «Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80’s-90’s» στη Θεσσαλονίκη, μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις στην Αθήνα με καλεσμένους τη Βάνα Μπάρμπα και τον Παύλο Γερουλάνο. 
Στην πρόσκληση της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στο cafe Θέα/tro, θα γίνουν όπως αναφέρεται, «σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με την πολιτική πλατφόρμα του Παλιού ΠΑΣΟΚ, "Ανδρέα Ζεις", εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. 
Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης και Ανδρέας Πράσινος, πυρηνάρχης της σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο». 
Ο Σπύρος Βούγιας αναμένεται να αποδεχθεί το χρίσμα, αποτελώντας επί της ουσίας τον υποψήφιο της σελίδας στη Θεσσαλονίκη. 
Όμως και η συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στο πάνελ δείχνει μία σύγκλιση με τις κεντρικές θέσεις του Παλιού ΠΑΣΟΚ που επιδιώκει,
μια «επιστροφή στις ρίζες του Παπανδρεισμού». 
Υπενθυμίζεται ότι η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο έχει κάνει επίσημο "άνοιγμα" ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών. 
Η δημοφιλής σελίδα, έχει δημιουργήσει ήδη μια πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό το χρίσμα του.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: