Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ (ΓΥΦΤΩΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΜΑ). ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣΤΙΓΓΑ

Με αφορμή τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας που την σβάρνισαν και την πάτησαν με το αυτοκίνητο για να την ληστέψουν.
ΟΙ "ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣΝΑΡΚΩΤΙΚΑΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛΗΣΤΕΙΕΣΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Η ύπαιθρος και πολλές συνοικίες λεηλατούνται από ρομα. Ξηλώνουν σωλήνες, ηλιακούς, καλώδια, καπάκια φρεατίων, πομόνες, κάνουν ζημιά χιλιάδων ευρώ, για να εισπράξουν 20 ευρώ για το μέταλλο, στάβλοι και κτήματα εχουν κατακλαπεί. 

Στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις τα πράγματα είναι τραγικά.

Και μην ξαναπεί κανένας 
ότι οι Τσιγγάνοι είναι ξεχασμένοι από το κράτος γιατί είναι ψέματα.
Τα τελευταία 35 χρόνια έχουν δαπανηθεί και δαπανούνται εκατομμύρια για χάρη τους, πληρωμένα από τους φόρους του Ελληνικού λαού.
Προγράμματα στέγασης έχουν γίνει επανειλημμένα σε όλη την Ελλάδα αλλά και εδώ στη Φωκίδα. 
Τους έχουν φτιάξει ανθρώπινα σπίτια με όλα τα απαραίτητα,  τα όποια τα  έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν. Σημειώνω δε ότι στα σπίτια αυτά δεν ήθελαν και δεν θέλουν να εγκατασταθούν, γιατί  θέλουν να είναι από το πρωί μέχρι το βραδύ μέσα στις πόλεις στις πλατείες και έξω από τα μαγαζιά.
Κοινωνικοί λειτουργοί ασχολούνται μόνιμα με αυτούς και μέσα στις πολλές συμβουλές που του δίνουν και τους βοηθούν, με κάθε τρόπο, είναι να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. 
Αυτοί όμως όχι μόνο  τα απωθούν από την μόρφωση αλλά,
τα «εκπαιδεύουν» να γίνουν ζητιάνοι παίρνοντας τα μαζί τους στη ζητιανιά, και το αποτέλεσμα είναι διαρρήκτες, κλέφτες μεθύστακες χειρότεροι από αυτούς.
Από την  κοινωνική πρόνοια παίρνουν κάθε μήνα,
εκατομμύρια ευρώ σε όλη την Ελλάδα μέσω διάφορων επιδομάτων, όπως π.χ. το πρόγραμμα για «ανύπανδρες μητέρες». Το έχουν κάνει όμως «φάμπρικα» και μένουν έγκυος επίτηδες ανύπανδρες, για να παίρνουν τα λεφτά τα οποία τα χρησιμοποιούν οπουδήποτε αλλού έκτος από την ανατροφή των παιδιών τους.
Οι μαύροι στην Αμερική παρόλο που ήταν υπό άγριο διωγμό, τους δολοφονούσαν (κου κλουξ κλαν) και τους αγόραζαν και τους πουλούσαν σαν ζώα, κατόρθωσαν και μορφώθηκαν βελτίωσαν τη ζωή τους και έφτασαν να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες, αρχηγοί του κράτους, του στρατού, αθλητές κλπ.
Ενώ οι Τσιγγάνοι ή Γύφτοι ή Ρομα, είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως παρόλη την βοήθεια από το κράτος.

ΥΓ.Και πριν προλάβουν και πουν ή γράψουν κάποιοι, τους πληροφορώ ότι δεν είμαι φασίστας, (όπως είναι τις μόδας να αποκαλούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους) και τις δυο τελευταίες φορές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…  δεν το ξανακάνω!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.., ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ????

ΥΓ Για ψαξτε να μαθετε για τισ κουμπαριες που εχουν κανει οι ρομα στην Αμφισσα με παλαιοτερους υποψηφιους Δημαρχους...