Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΓΛΟΙΩΔHΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…

 Άδωνης: "Ο Κυριάκος είναι, βαθύπλουτος λαϊκιστής που δεν εργάστηκε ποτέ, και η ΝΔ γελοίο τσίρκο που κλέβει το κράτος" (βίντεο)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο άνθρωπος που σύρει τη ΝΔ σε ακροδεξιά ρητορική.  Ενας από τους “εκλεκτούς” της κυβέρνησης!
Στα βίντεο που ακολουθούν υπενθυμίζουμε απλά μερικά μόνο από όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια για τη ΝΔ, την οποία αποκαλούσε “γελοίο τσίρκο” κι ότι έκλεβε το κράτος, και “έλουζε” με ανάλογα τον Κυρ, Μητσοτακη.
Με ομιλία του στη βουλή, τον Ιούνιο του 2011, ο σημερινός “αντ’ αυτού” του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλούσε τον σημερινό του "φίλο", λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο, που ποτέ του δεν χρειάστηκε να εργαστεί!
Δείτε τα βίντεο
Έλεγε κι άλλα όμως ο Άδωνις, την ίδια εποχή. Τι έλεγε για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όταν ήταν στο ΛΑΟΣ; “Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς”. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο”, έλεγε!
Δείτε όμως κι ένα τρίτο βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι η ΝΔ και ο Καραμανλής έκλεβαν το κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: