Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ» ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Βραδιά βγαλμένη από τα πιο τολμηρά όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού! Μαγική, ονειρεμένη, απίστευτη. 

Με μια μυθική εμφάνιση, με ένα γκολ ιστορικό στο 119′ με τον Ελ Αραμπί να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.
Ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα σχεδόν αλάνθαστος, βραχυκυκλώνοντας την πιο ποιοτική και πολύ πιο ακριβή ομάδα της Άρσεναλ. Μάλιστα, στην παράταση πήγε να πάρει το ματς, αλλά στο 109' είχε δοκάρι μετά από σουτ με φάλτσο του Μασούρα από πάσα του Ελ Αραμπί!Για τους 16 της διοργάνωσης. Ναι, αυτό που μια βδομάδα πριν μετά την νίκη των «κανονιέρηδων» στο Φάληρο έμοιαζε χαμένο και για πολλούς, για τους περισσότερους, η ρεβάνς στο Λονδίνο έμοιαζε ως μια τυπική διαδικασία. 
Ο Ολυμπιακός τρέλανε όλο τον κόσμο, όλη την Ευρώπη, τους πάντες. Πέταξε έξω την Άρσεναλ, μέσα στο γήπεδό της,
με ήττα στο πρώτο ματς. Την Άρσεναλ που ήταν ανάμεσα στα 2-3 μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Τι να πει κανείς γι' αυτό που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Μαρτίνς; Πως να περιγραφεί με λόγια; Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το σοκ της ισοφάρισης στο 113' και πέτυχε ξανά γκολ στο 119'.
Ένα γκολ που για πολλά-πολλά χρόνια θα μνημονεύεται από τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και σίγουρα κι από τους φίλους της Άρσεναλ, αφού το κάζο αυτό δεν είναι και εύκολο να ξεχαστεί. 
Η βραδιά θριάμβου σίγουρα θα έχει και άλλες πολλές ημέρες χαράς για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει αντίπαλο για την επόμενη φάση. Στο καλάθι υπάρχουν και μεγαθήρια όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ίντερ, αλλά και «ευκαιρίες» όπως η Λίντσερ ή η Κοπεγχάγη. Όμως όταν έχει αποκλείσει ολόκληρη Άρσεναλ, γιατί να αγχωθεί για την κλήρωση και τον αντίπαλο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: