Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ… ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Στα όρια της γραφικότητας φθάνει πλέον τις τελευταίες μέρες η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα του κ. Τσίπρα έχει φτάσει σε τέτοιο αδιέξοδο που τα θέματα που επιχειρούν να βάλουν στην ατζέντα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα στάδια της ανοησίας και προσεγγίζουν με γοργούς ρυθμούς τη γελοιότητα.
Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε χθες όταν στην αγωνία του το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει τριάντα δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου στα κεντρικά δελτία ειδήσεων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για το αν έπρεπε οι πιστοί εν μέσω εξελίξεων κορονοϊού να λαμβάνουν τη θεία κοινωνία ή όχι.
Πρόκειται για μέγιστους φωστήρες της προπαγάνδας που κάνουν ότι μπορούν για να θυμίζουν στους πολίτες την ανεπάρκεια τους. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την απίστευτη ιδεοληψία συνιστούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ αδιανόητης στάσης που οδηγεί σε ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό κατήφορο χωρίς τέλος.
Αντί λοιπόν ο κ. Τσίπρας και οι ομοτράπεζοι του να σπαταλούν ώρες για να εφεύρουν ένα θέμα βγαλμένο από την παλιά τους ταινιοθήκη την περίοδο του 4%,
 ας αναλογιστούν την ευθύνη τους ως κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να αλλάξουν άμεσα ρεπερτόριο.
Διότι έτσι όπως πορεύονται αντί για την Κεντροαριστερά θα βάλουν υποψηφιότητα για τα χρυσά βατόμουρα και με πολύ μεγάλες πιθανότητες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: