Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

«ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ»

               Απο το φιλοΣαμαρικό antinews

Ο Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Τσίπρας με γραβάτα.

(Ανανεωμένο) Όταν ένας πρωθυπουργός αναγκάζεται να προβεί σε αυτάρεσκα σχόλια για να αποδείξει την υποτιθέμενη επιτυχία του, είναι προφανές ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί δια της προπαγάνδας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κατανοητή η απόγνωσή του, εξ ου και οι πομπώδεις πανηγυρισμοί (βλέπε: Κυρ. Μητσοτάκης για την επέτειο εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ: «Ανανέωση, Διεύρυνση, Μεταρρυθμίσεις έγιναν πραγματικότητα») για την τάχα πραγματοποίηση των υποσχέσεων που έδωσε στου πολίτες πριν από πέντε χρόνια.

Δυστυχώς όμως η αμείλικτη πραγματικότητα υπερισχύει των επικοινωνιακών πομφολύγων.

Κι έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Υπενθυμίζοντας στον λαό ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Τσίπρας με γραβάτα.

Ο οποίος με το που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου συνέχισε με ζήλο,

το θεάρεστο έργο του προκατόχου του.

Στην οικονομία δεν έκανε τίποτε από αυτά που υποσχέθηκε για να την απαλλάξει από τις χρόνιες αγκυλώσεις που την οδήγησαν στα ατελέσφορα μνημόνια.

Απλώς ονομάτισε κι αυτός όπως ο προηγούμενος το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας μεταρρυθμίσεις, χαλαρώνοντας λίγο τη θηλιά της φορολογίας μπας και πειστεί ο κόσμος ότι κάτι αλλάζει.

Στα εθνικά μετά τη μεγαλειώδη κυβίστηση των Πρεσπών, έσπευσε να επιταχύνει τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Με διάφορους κυβερνητικούς λαγούς να διατρανώνουν τα ωφελήματα που θα προκύψουν από την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, επαναφέροντας στις μνήμες μας το γνωστό... οι κατακτητές είναι φίλοι μας.

Κι όλα αυτά ενώ ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία με σύγχρονους ραγιάδες ως προπομπούς των εορτασμών.

Στο μεταναστευτικό προχωράει ακάθεκτος στην υλοποίηση του περίφημου μπολιάσματος με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, αφότου έκανε ένα μικρό δήθεν πατριωτικό διάλειμμα στον Έβρο, το οποίο κατέληξε στη μετατροπή της Ελλάδας, σε φυλακή ψυχών κι εκείνου σε φύλακα της ανθρώπινης δυστυχίας κατ΄ εντολή της ανάλγητης Ευρώπης που συντηρεί το σύγχρονο δουλεμπόριο αντί να το τσακίσει.

Η διαφάνεια και η πάταξη της διαφθοράς αποδείχθηκαν όνειρα θερινής νυκτός με τον Καρανίκα να φαντάζει απλό ρουσφέτι.

Σωρηδόν οι προσλήψεις αυλοκολάκων για τη δημιουργία του απαραίτητου κομματικού στρατού με στόχο την εδραίωση της μητσοτακικής δυναστείας.

Βροχή τα εκατομμύρια στα καθεστωτικά ΜΜΕ για να λιβανίζουν τον... νέο Μωυσή.

Με κορυφαίες ίσως καινοτομίες την τοποθέτηση συγγενών ολιγαρχών στο Μαξίμου για να μην χάνεται χρόνος στη διεκπεραίωση και την απευθείας στήριξη γαλάζιων επενδυτών για τον ίδιο λόγο.

Όσον αφορά το κόμμα, εκεί να δείτε ρηξικέλευθες κινήσεις.

Με τα ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής και τους δικαιωματιστές του Ποταμίου που στέρεψε, να κάνουν τεμενάδες στον Μητσοτάκη που τους έβγαλε από την αφάνεια.

Πρόκειται για ουσιαστικότατη διεύρυνση που θα συντρίψει τα λοιπά κόμματα αφήνοντάς τα χωρίς πελατεία, σύμφωνα με τους φωστήρες του μητσοτακισμού.

Μακάρι...

Να μην διαμαρτύρονται ωστόσο όταν στο τέλος θα μείνουν αυτοί χωρίς πελατεία.

Διότι όπως πληροφορούμαστε, οι κοψοχέρηδες που τους έδωσαν την αυτοδυναμία είναι στα κάγκελα. Και απελπισμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως το χειρότερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και οι οπαδοί του πολιτισμικού μαρξισμού υπηρετούν τις αξίες και τιμούν τους αγώνες της παράταξης.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι την ανακολουθία, τις κυβιστήσεις και τη μειοδοσία, θα θάψει η αδιαμφισβήτητα πετυχημένη διαχείριση της κορονο-κρίσης.

Που όμοιά της δεν υπάρχει παγκοσμίως, όπως μας λένε οι άριστοι επιτελικοί.

Συμφωνούμε απόλυτα.

Πουθενά δεν υπάρχει τόσο σκληρό lockdown.

Πουθενά δεν έχει μπει λουκέτο διαρκείας στην οικονομία.

Πουθενά οι κυβερνώντες δεν βρίζουν τους πολίτες για να κρύψουν την ανεπάρκειά τους να οχυρώσουν στοιχειωδώς τη χώρα απέναντι στην απειλή του κορονοϊού.

Και πουθενά δεν υπάρχει κυβέρνηση που να δηλώνει πετυχήμενη και την ίδια στιγμή να προβαίνει σε άστοχους, άνευρους, δίχως καθαρό ιδεολογικό στίγμα ανασχηματισμούς, διαρρέοντας παράλληλα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε στον πρωθυπουργό να καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τα τραγικά αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε, ώστε στο τέλος της επομένης πενταετίας αφού θα έχει κλείσει τα στόματα των αμφισβητιών της διακυβερνητικής του δεινότητας να πανηγυρίσει μια αληθινή κι όχι ψεύτικη νίκη.

Κάτι τέτοια διαβάζουν Καραμανλικοί και Σαμαρικοί και σιχτιρίζουν...

Το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: