Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που ο κόσμος το 'χει τούμπανο το παραδέχτηκε και δημόσια, μιλώντας από το βήμα της βουλής, ο Αδωνης Γεωργιάδης. Οτι δηλαδή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., είναι ανήθικος. 
Ετσι, λοιπόν ο χρήστης του twitter Ιερώνυμος boss μπήκε στην διαδικασία να φτιάξει ένα βιντεάκι -το απαλλοτριώσαμε και σας το παραθέτουμε-, με την ομολογία του πρωτοκλασάτου υπουργού της κυβέρνησης των "αρίστων".

Να συμπληρώσουμε δυο ακόμα ειδησούλες. Πιθανόν να διαπιστώσατε, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι όλος ο κόσμος έχει εξαγριωθεί από το χαράτσι-πρόστιμο των 100 ευρώ κάθε μήνα που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας που είναι πάνω από 6Ο ετών. Κι αυτό την στιγμή που η κυβέρνηση συνειδητά οδήγησε στην κατάρρευση του ΕΣΥ, δεν παίρνει κανένα μέτρο για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε μπάτσους, στρατιωτικούς και παπάδες, δεν την ενοχλεί η καθημερινή σαρδελοποίησει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να εφαρμόζει τον μπαμπούλα των προστίμων και την επικοινωνιακή διαχείριση. Σήμερα μάθαμε ότι μετά τις λίστες Πέτσα, μας προέκυψε και η λίστα  η λίστα Πλέυρη, καθώς η κυβέρνηση προτίθεται να μοιράσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας 4.960.000 ευρώ, για να μεταδώσουν μηνύματα υπέρ του εμβολιασμού κάτι που κανονικά έπρεπε να το κάνουν δωρεάν.

Ας απολαύσουμε παρακάτω τον Γεωργιάδη να ομολογεί ότι είναι ανήθικος.


tsak-giorgis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: