Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥ ΔΗΜ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ


Του Γ. Γ.
Παλιά, στις συνεδριάσεις των ΚΟΒ περιλαμβανόταν και ο "Καταμερισμός δουλειάς". (Αντιλαμβάνεται ο Τ. Θεοδωρικάκος τι εννοούμε αφού βρέθηκε ένα φεγγάρι σε τέτοιες διαδικασίες). Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους ένστολους υφιστάμενους του υπουργού γενίτσαρου. Σε άλλους έχει ανατεθεί να κατασκευάζουν σκευωρίες σε βάρος αγωνιστών, άλλοι μπάτσοι έχουν αντικείμενο να δέρνουν διαδηλωτές και πάει λέγοντας ...

Βλέποντας, λοιπόν τα σχόλια από τους χρήστες του twitter που ακολούθησαν μετά την δημόσια δήλωση του δημοσιοκάφρου του Σκάι, Δημήτρη Οικονόμου, ότι "Υπο κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν διάδοχος", εντοπίσαμε μια εντυπωσιακή απουσία. Κι αυτή είναι είναι του εθνικού μας ρουφιάνου.

Και να που ακριβώς εστιαζόμαστε.

«Το αστικό δίκαιο είναι μηδέν χωρίς μηχανισμό ικανό να επιβάλει με εξαναγκασμό την τήρηση των κανόνων του», έγραφε ο Λένιν και ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού είχε πει κάποτε απευθυνόμενος στους μπάτσους: «Το κράτος είστε εσείς». 

Οταν, λοιπόν εισαγωγικά γράφαμε ότι υπάρχει "καταμερισμός δουλειάς" ανάμεσα σ' αυτούς που "είναι το κράτος" σύμφωνα με τα λεγόμενα του μακαρίτη Κ. Μητσοτάκη, αναφερόμαστε στο ότι  υπάρχει, και μια διαβόητη μπατσάδικη υπηρεσία με το ηχηρό όνομα "Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος" η οποία, «είναι αρμόδια για την πρόληψη και την καταστολή κάθε ενέργειας που στρέφεται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος». 

Οταν μιλούσαμε για εντυπωσιακή απουσία του εθνικού ρουφιάνου, το σημειώναμε γιατί έχουμε μια δημόσια, ξεκάθαρη δήλωση από τον υπάλληλο του Αλαφούζου, με την οποία αμφισβητεί το πολίτευμα που έχουμε. Αυτό δεν απαιτεί ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να το καταλάβει κανείς. Οταν ο Δ. Οικονόμου μας λέει ότι δεν έχουμε "κανονικές συνθήκες" και γι' αυτό ο "Παύλος δεν είναι διάδοχος", στρέφεται ευθέως ενάντια στο υπάρχων πολιτικό καθεστώς. 

Το να απουσιάζει ο εθνικός ρουφιάνος και να μην καταγγέλλει τον παραβάτη στην αστυνομική υπηρεσία "Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος", το θεωρείς και αξιοσημείωτο.

Υ.Γ: Δεν επιδέχονται σοβαρού σχολιασμού οι σημερινές μαλακίες του γκεμπελίσκου Δ. Οικονόμου. 

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/09/blog-post_467.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: