Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ "ΠΑΡΕΛΑΣΙΑΡΧΕΣ" ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗΝ ΙΤΕΑ


 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστό το σχόλιο σας αρκεί να κοιτάξει κανείς την παραλία της Ιτέας που είναι σαν βομβαρδισμένη και εγκαταλειμμένη, με χαλασμένες και ανασηκωμένες απο τα πεύκα πλακοστρώσεις και με την βρώμικη εικόνα που δίνουν, με τα διαλυμένα πεζοδρόμια που κάθε μέρα πέφτουν και χτυπάνε πολίτες, με τις αυθαίρετες και εγκαταλειμμένες κατασκευές του καθενός, με το παραλιακο μέτωπο να μοιάζει με παραγκούπολη, με την κλεισμένη πόρτα με ηλεκτροκόληση της παιδικής χαράς που αναγκάζει τα παιδάκια να σκαρφαλώνουν απο τα κάγκελα με κίνδυνο, με την σπασμένη αποχέτευση εδω και 15 μέρες να τρέχει σκατα στην παραλία και να "μοσχοβολαει" ο τόπος όπως την ώρα που γινόταν η συναυλία προχθές, με τον ανύπαρκτο ουσιαστικά φωτισμό της παραλίας, και με ότι λειτουργεί ακόμη να είναι από την εποχή που η Ιτέα είχε τον δικο της Δήμο που ένα ένα καταρρέουν από την πολυκαιρία αφού είναι πλέον η εγκατάλειψη φανερή..
Και ξέρετε γιατί αδιαφορούν ? Γιατι σας έχουν καταλάβει πως είσαστε μαλάκες που θα τους ξαναψηφίσετε
Χαιρετίσματα λοιπόν .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΜΠΕΤΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ.. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑΓΚΑΛΗ, ΧΑΜΕΝΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ψηφίζει και ξαναψηφίζει τους ιδιους εικοσι και πλεον χρονια τον «φουσεκη και τους πολιτικούς του υιους», που αλλαζει ο μανωλιος και βαζει τα βρακια του αλλιως???. Για παραδειγμα ο «πατριαρχης» της λαμογιας από την Δεσφινα ψηφιζετε από τους μαο μαο 40χρονια ακριβως.
αξιοι της μοιρας μας

Ανώνυμος είπε...

Είναι και μια χοντρή που τους υποστηρίζει γιατί τρώει από τον τσα ΔΕΥΑ τσα ποια είναι?
Ο ευρών αμείβετε με ένα μ πιφ τέκι

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από αυτά που αναφέρετε και έχετε δίκιο είναι και κάτι άλλο.
Ήθελα να ήξερα ποιος αξιολογεί την προτεραιότητα των εργων.
Και το λεω αυτό γιατί εμαθα (δεν ξερω αν είναι ετσι) ότι θελουν να κανουν εργο στο παλιό γυμνασιο του Καψάλη δεν ξερω τι ακριβως, αλλα δεν εχουμε σαν πολη σε πρώτη προτεραιότητα τέτοιου ειδους έργα, αυτό είναι δέκατο σε σειρα. Προτεραιότητα εχει το γενικό ξήλωμα και η ριζικη αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου που είναι σε κακα χαλια (υπάρχει μελέτη) , μετά είναι οι αδιάνοιχτοι δρομοι, ο φωτισμος της πολης, αποχέτευση, κλπ. κλπ

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο ανικανος ο δικολαβος ο γεσ μεν του σπανου τι ρολο παιζει εδω στη φωκιδα;

Ανώνυμος είπε...

τετοιοι που ειστε ολοι σας τετοιους πολιτικους εχετε...

Ανώνυμος είπε...

Την περασμένη εβδομάδα ο δήμος Δελφών με ανακοίνωση υπογεγραμμένη από αντιδήμαρχο παρακαλούσε για χορηγούς για το άδειο κοινωνικό παντοπωλείο.
Εχθές Κυριακή οι ΑΝ ικανοί ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ σε αχρείαστη φιέστα.
Έξοδα για την εξέδρα, έξοδα φιλοξενίας της φιλαρμονικής (ύπνος και φαγητό),
τραπεζώματα, εκτόξευση βεγγαλικών περί τα 20 λεπτά της ώρας κτλ κτλ.
Σε μια εποχή οικονομικής ανέχειας και φόβου για τον επερχόμενο χειμώνα το
λεφτόδενδρο του δήμου είχε χρήματα.
Τόση χρηστή διαχείριση.

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ, ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
Υ.Γ. πάνε οι εποχές που κάποιοι εκλεγμένοι έκαναν έργα …δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΔΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ετσι οπως ειναι μαζεμενοι με μια μονο πατσα απλητη τους πετυχαίνεις ολους και τα αποσκατα να παρουν και εκεινο το καθυστερημενο που καθοταν διπλα στην εξεδρα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΓΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΉΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ