Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ)

Βλέποντας την διπλανή γελοιογραφία του Γιάννη Δερμετζόλου, που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα tvxs, το μυαλό μας ασυναίσθητα έκανε κάποιες διαδρομές.
Θυμηθήκαμε την ανάρτηση που είχε κάνει σύντροφος και στην οποία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σχεδιαστεί μια μελλοντική καλπονοθεία και στην Ελλάδα. 

Το επόμενο γεγονός που φέραμε στην μνήμη μας ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Σ' αυτές μας έλεγε ότι μετά το κουκούλωμα που έκανε η κυβέρνηση των αρίστων του τεράστιου σκανδάλου της Novartis με τα "αδιευκρίνιστα ποσά" του Άδωνη και του Αβραμόπουλου, και όλα τα σχετικά, "το επόμενο στάδιο που πρέπει να περιμένουμε ενδεχομένως είναι νοθεία στις εκλογές. Αν δηλαδή όλα λειτουργούν όπως λειτουργούν, χωρίς να αντιδράσουμε, το επόμενο στάδιο θα είναι νοθεία στις εκλογές".
Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης όμως και το οποίο μας κάνει να πιθανολογήσουμε το ενδεχόμενο  νοθείας στις επόμενες εκλογές είναι η δημόσια δήλωση του "τσεκουράτου". 
Αυτό που ακούμε στο παρακάτω βιντεάκι δεν προέρχεται από κάποιον επικεφαλής παρακρατικής οργάνωσης απ' αυτές που στο παρελθόν μαζί με την ΚΥΠ οργάνωναν εκλογές βίας και νοθείας στις οποίες ψήφιζαν και τα δέντρα. 
Είναι τωρινό και έχει πρωταγωνιστή το πλέον υπεύθυνο άτομο που θα οργανώσει τις βουλευτικές εκλογές. Τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. 
Ο πρώην επικεφαλής της νεολαίας που είχε το κόμμα του δικτάτορα Παπαδόπουλου και ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην ηγεσία ενός πολύ κρίσιμου υπουργείου του επιτελικού κράτους, μας λέει χωρίς περιστροφές: "Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε"


Δεν υπάρχουν σχόλια: