Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΝΟΥ.

Γράφει ο mitsos175

Σανό με το τσουβάλι μοίρασαν τα πετσωμένα ΜΜΕ κατ’ εντολή Μητσοτάκη. Λίγο άχυρο να φάνε τα ζωντανά, γιατί έρχονται εκλογές και παρά τα ψέματα, τη βία, τη νοθεία, ο κόσμος που έπαθε ηλεκτροπληξία από τη μαύρη αγορά, θα μαυρίσει το κάθαρμα.

«Μητσοτάκη γαμιέσαι» ακούγονταν σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει προβλέψεις, ας δει πόσοι διαδήλωναν κατά της κυβερνητικής συμμορίας και πόσοι πλιατσικολόγοι ήταν μέσα και χειροκρότησαν το νονό.

«Ο Γιάννης Μάγγος στη μαζική συγκέντρωση σωματείων, φοιτητικών σχημάτων, αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστικών συλλογικοτήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ζητά να μη συγκαλυφθεί η δολοφονία του γιου του. Βασίλης Μάγγος πάντα παρών».

«Οι υγειονομικοί εξακολουθούν να βρίσκονται για 13μήνες χωρίς μισθό κ ασφάλιση. Τα νοσοκομεία βουλιάζουν. Επιστημονικοί λόγοι που βγήκαν και εξακολουθούν να είναι σε αναστολή δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η σκατοψυχιά, η εμμονή και η απανθρωπιά του Πλεύρη- Μητσοτάκη».

Εδώ να πούμε πως ο αλητήριος δικτατορίσκος είπε πως «τέλειωσε η πανδημία» και μάλιστα είναι ευχαριστημένος με τους 32.757 νεκρούς λέγοντας χωρίς ντροπή πως «η χώρα μας έχει την καλύτερη εικόνα τώρα στο εξωτερικό»! Τόσο μαλάκας με όλες τις σημασίες της λέξης. Γι αυτούς όμως τους νεκρούς θα πληρώσει και τελικά θα πάει φυλακή. Δε θα του τη χαρίσουν οι συγγενείς των θυμάτων της πολιτικής του.

Όσον αφορά τα ψίχουλα, τις χάντρες, τις μεταξωτές κορδέλες, οι απατεώνες της ΝΔ το τερμάτισαν. Έταξαν λαγούς με πετραχήλια, αλλά το ρεύμα και τα υπόλοιπα βασικά δεκαπλασιάστηκαν. Ο κόσμος νευρίασε ακόμα περισσότερο ακούγοντας τα ψέματα και τις ηλιθιότητες.

«Τι είπε ο ανεκδιήγητος; Δωρίζει στους εργολάβους δημόσια περιουσία με δήθεν δέσμευση να τα ανακατασκευάσουν και να νοικιάζουν τα μισά με χαμηλό ενοίκιο κ τα άλλα μισά επαγγελματική στέγη; Δωρίζει στους εργολάβους δημόσια περιουσία»;,

«Η συλλογικότητα Αναμέτρηση μπήκε κάτω απ’ τη μύτη της αστυνομίας μέσα στη ΔΕΘ και έκανε παρέμβαση σε περίπτερο ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας φέρνοντας μια τούρτα με φωτογραφία του Χατζηδάκη. Βασικά αιτήματα, η αποκλειστικά δημόσια ενέργεια & η μείωση τιμών».

Αντί για ρεύμα υποσχέθηκε κεράκι από την Εκκλησία το Πάσχα και αντί για τροφή, αντίδωρο. Ο λαός όμως του ετοιμάζει κόλλυβα στις εκλογές.

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση να μιλήσουμε για το ντουβρουτζά που έπαθε η Κεραμέως, όταν ερωτήθηκε «αν η κοινή γνώμη είναι μαζί σας, γιατί δεν βγαίνουν και τα παιδιά που συμφωνούν με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία να διαδηλώσουν και βγαίνει μόνο η μία πλευρά».

Η υπουργός παραπαιδείας θυμήθηκε μάλλον τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών όπου η ΔΑΠ καταποντίστηκε. Το ίδιο θα συμβεί και την εγκληματική συμμορία της ΝΔ.

«Πούλησε τη ΔΕΗ, έκλεισε τις λιγνιτικές (τις οποίες μετά ξανάνοιξε), έβαλε το 100% της ενέργειας στο χρηματιστήριο και λέει ότι οι αυξήσεις είναι εξωγενείς. Για τόσο γιδοπρόβατα σας έχει».

Μόνο οι ναζί και οι εγκληματίες τον υποστηρίζουν πλέον. Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει, έχει τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: