Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ! 20 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ (ΚΑΙ 6 ΠΕΘΑΝΑΝ) ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ PFIZER..

Έξι  άνθρωποι πέθαναν και δύο ακόμη πρέπει  να υποβληθούν σε θεραπεία στο νοσοκομείο, σύμφωνα με σοκαριστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το αυστριακό ενημερωτικό δίκτυο "oe24.at".

Μέχρι στιγμής, 20 άτομα στην Αυστρία έχουν αναπτύξει  νόσο Covid 19 με συμπτώματα παρά το ότι έχουν πλήρως ανοσοποιηθεί με εμβολιασμό για  κορώνα. Έξι άτομα που επλήγησαν από έναν τέτοιο «εντυπωσιακό εμβολιασμό» πέθαναν, δύο άλλα αναφέρθηκαν ότι εισήχθησαν για  νοσηλεία, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Ασφάλεια στην Υγεία (BASG).

Στην περίπτωση των εμβολίων Covid-19, μία ή δύο δόσεις είναι απαραίτητες για πλήρη προστασία του εμβολιασμού, ανάλογα με τον κατασκευαστή και, στη συνέχεια, πρέπει να περιμένουμε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να αναπτυχθεί μια αντίστοιχη ανοσοαπόκριση. Οποιαδήποτε ασθένεια Covid 19 που εμφανίζεται αναφέρεται ως παρενέργεια εμβολιασμού, εάν έχει περάσει περίοδος επτά ημερών μετά τη δεύτερη δόση ή έχει περάσει περίοδος 28 ημερών ή περισσότερο μετά την εφάπαξ δόση.

Όλες οι περιπτώσεις αφορούν τη BioNTech
Όλες οι αναφερόμενες περιπτώσεις ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με τον κατασκευαστή Biontech / Pfizer. Οι περισσότεροι από τους εμβολιασμούς πραγματοποιήθηκαν με αυτό το εμβόλιο και σχετικά λίγα άτομα στην Αυστρία ανοσοποιήθηκαν πλήρως με το AstraZeneca λόγω του μεγαλύτερου διαστήματος έως τη δεύτερη δόση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: