Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»
Συριζαίοι το αίμα που έχετε στα χέρια σας δεν μπορεί να ξεπλυθεί!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί η στρατιωτική προπόνηση των Ισραηλινών δολοφόνων με ασκήσεις σαν αυτή του Ηνίοχου!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί η παραχώρηση των ελληνικών στρατοπέδων και η παραμονή μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού των Σιωνιστών στην χώρα μας!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί πως δουλέψατε για την αποσταθεροποίηση της Συρίας, μαζί με όλες τις οργανώσεις που έχετε υπό την επιρροή σας, για την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί πως συμμετείχατε σε βομβαρδισμούς στην Συρία!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί η... ολοκλήρωση της υποτέλειας της Ελλάδας στους ισραηλινούς, με την ολοκλήρωση των συμφωνιών για την δημιουργία του Αγωγού East Med και της μεταφοράς έτσι των κλεμμένων κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης στην Ευρώπη!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί πως προχωρήσατε στην Συμφωνία των Πρεσπών για να ευνοήσετε την μεταφορά αυτών των κοιτασμάτων στα υπόλοιπα Βαλκάνια, στα πλαίσια και της ενεργειακής περικύκλωσης της Ρωσίας!
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί πως με το που βγήκατε στην Κυβέρνηση, όλες οι οργανώσεις που ελέγχεται αυτόματα σταμάτησαν την ενεργοποίηση τους για τον παλαιστινιακό σκοπό, βάζοντας σοβαρό εμπόδιο στην έμπρακτη υποστήριξη στον παλαιστινιακό σκοπό.
-Δεν γίνεται να ξεχαστεί η πλήρης μετατροπή της Ελλάδας σε κανονικό προτεκτοράτο των Ισραηλινών, οι οποίοι με την δική σας καθοριστική συμβολή ελέγχουν τα πάντα και υφαρπάζουν τα περιουσιακά φιλέτα του ελληνικού λαού μαζί με τις πολυθενικές τους.
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ!
Για αυτό και κάψαμε συμβολικά την σημαία σας, έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ πέρυσι την πρωτοχρονιά όταν ήρθε ο μακελάρης του Παλαιστινιακού λαού Μπένζαμιν Νετανιάχου για να υπογράψει τον East Med.
Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»

sibilla-gr-sibilla.

Οταν η Ελλάδα υποστήριζε τους αδύναμους και τους κυνηγημένους



Δεν υπάρχουν σχόλια: