Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ - "Ο ΜΠΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά με την χρήση χασίς έχουν γραφτεί πολλές απόψεις (Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ καθώς και να διαβάσετε ένα ανάλαφρο, σχετικό κείμενο).

Το "χόρτο του θεού". που έγραφε ο Ηλίας Πετρόπουλος, έχει πολλές χρήσης και φυσικά η φαρμακευτική κάνναβη δεν έχει καμιά σχέση με το "μαύρο" που χρησιμοποιείτε για να φτιαχτεί "τρίφυλλο" για να την "ακούσει" -όπως λένε στην αργκό- ο χασισοπότης.

Και σ' αυτό το θέμα όμως η κυβέρνηση των "αρίστων" μας χαρίζει άφθονο γέλιο με την επική κολοτούμπα της όπως μας την παρουσίασε από το βήμα της βουλής ο γνωστός για τις παρόμοιες επιδόσεις του Αδωνης Γεωργιάδης.

Αυτή η περίπτωση λοιπόν, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτιάξουμε ένα βιντεάκι με την προσδοκία να χαρίσουμε ένα μειδίαμά στους αναγνώστες/ες μας. 

Συνθέσαμε τα όσα ούρλιαζε από τους τηλεοπτικούς δέκτες ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος όταν ο τότε σύμβουλος του Τσίπρα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  Νίκου Καρανίκα είχε προτείνει κάτι ανάλογο και το πώς σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ ξεπερνά τις κυβιστήσεις της Νάντιας Κομανέτσι και μας χαρίζει άφθονο γέλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: