Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ν.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισιοδοξία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Φωκίδας από τις συναντήσεις των υποψηφίων Βουλευτών με τους πολίτες

Τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Δωρίδος εισέπραξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές και τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Φωκίδας, στις συναντήσεις – συζητήσεις που πραγματοποίησαν σε Κοινότητες της Δωρίδας το τριήμερο 12-14 Μαΐου, σε συνέχεια των συναντήσεων των προηγούμενων εβδομάδων με πολίτες σε Κοινότητες του Δήμου Δελφών.

Την Παρασκευή επισκέφθηκαν διαδοχικά το Λιδωρίκι, την Αμυγδαλιά, την Πεντάπολη και το Μαλανδρίνο.

Το Σάββατο πρωί επισκέφθηκαν την Ερατεινή και το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον Μαραθιά, την Παραλία Σεργούλας και τη Γλυφάδα.

Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκαν το Ευπάλιο για συζήτηση στην κεντρική πλατεία Ευπαλίου.

Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην προεκλογική αυτή περίοδο επέλεξαν ένα διαφορετικό τρόπο να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στους πολίτες, δηλαδή με συζητήσεις και διάλογο και όχι με κλασικές μονότονες ομιλίες.

Παράλληλα με τις επισκέψεις στις Κοινότητες, έδωσαν σε όλους τους πολίτες που συναντήθηκαν, επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφους,     συνταξιούχους,

υπαλλήλους, το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα κυβερνητικά του έργα για την Ελλάδα και τη Φωκίδα που είναι συγκεκριμένα και ορατά. Το έργο του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, τους σημερινούς στόχους για την αναπτυξιακή πορεία της Φωκίδας και τον βασικό σχεδιασμό της επόμενης 10ετίας.

Σε δηλώσεις τους μετά τις συναντήσεις αυτές, οι τρεις υποψήφιοι, Μαίρη Ανδρεοπούλου, Λεωνίδας Καραμπάρπας, Αναστάσιος Σπάτουλας, καθώς και τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τόνισαν την αισιοδοξία τους για την βεβαιότητα που εισέπραξαν από τους πολίτες, για το ισχυρό ποσοστό που θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  στη Φωκίδα, όπως και οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα.

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: