Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Μόλις κυβέρνησαν, σε 4 χρόνια ανέστησαν την ΝΔ !

Oταν έγιναν αντιπολίτευση, έκαναν την ΝΔ ηγεμόνισσα !

Αν παραμείνουν αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν τον Μητσοτάκη 20 χρόνια πρωθυπουργό σαν τον Ερτογάν!!! 
Με το γνωστό του στυλ, ύφος και «αύρα» ο πολύς αμερικανο-Τσίπρας την ώρα που πάτωσε οξύνει την δημαγωγία του, κατάλληλη κατά πρώτο λόγο για τα «ευήκοα ώτα»  των Συριζοστρωμάτων.  

Κατηγορεί όποιους γουστάρει, προσπαθεί να ισορροπήσει τις αντίρροπες τάσεις στο εσωτερικό του Πολιτικού Χαμαιτυπείου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, και παριστάνει τον Γητευτή του Μεγάλου Κεφαλαίου.

Ποιος;;;
Ο άνθρωπος που σκανδαλωδώς ευνοήθηκε από την Ελίτ, δηλαδή την Μεγάλη Αστική Τάξη και την οποία όχι απλώς δεν πείραξε αλλά ευνόησε κατά κόρον πηγαίνοντας μάλιστα διακοπές με τα κότερά της και διορίζοντας εκπροσώπους της Ελίτ σαν Συμβούλους .

H δεξιά, η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης, αποτελούν κρυστάλλινους Κοσμοθεωρητικούς Αντίπαλους – ξέρουμε όμως και αντιμετωπιζουμε τον «καθαρό» αντίπαλο από τον πολιτικό δούρειο ίππο απατεώνα ΣΥΡΙΖΑΙΟ– γιατί έχουν σαφές Πολιτικό στίγμα και είναι περισσότερο προβλέψιμοι, συγκρίνοντάς τους με τις απάτες και τις κουτοπονηριές των ξελιγωμένων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Διαρκής, ασίγαστη και μαχητική κριτική κατά του Καρκινώματος που λέγεται Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο και τον πλέον ύπουλο εχθρό του Λαού μας. 

«Ουαί και αλλοίμονο» για τον ελληνικό λαό εάν επανερχόταν ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολιτικός Απατεώνας ΤΣΙΠΡΑΣ και ο Κοινωνικός Χυλός της Λουμπεναρίας.

Επιτέλους, ας δοθεί ένα τέλος στην Πολιτική Αλητεία και τον Κοινωνικό Υπόνομο της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ Λουμπεναρίας!

Γυρίστε τους πίσω στο 2,9% που ανήκουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φοβερό αρθρο , οι συριζαιοι μαγάρισαν την λέξη αριστερά και κατάφεραν οι φασιστοσυριζαιοι οι μειοψηφίες να κανουν κουμάντο