Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Γράφει ο mitsos175

Ο Μητσοτάκης έδιωξε Παπασταύρου και Μπρατάκο. Όχι γιατί συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά γιατί τους έκαναν τσακωτούς. Τους έδιωξε λόγω ανικανότητας να «μπαζώσουν» τη συνάντηση.
«Η συνάντηση η οποία ήτανε σε κοινωνικό επίπεδο, δεν είχε καμία σχέση» είπε ο Μαρινάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Καμία σχέση με εφοπλιστές η ΝΔ! Μόνο βέτο έβαλε στην ΕΕ για χάρη τους ενώ για μας ήταν «ναι στα μνημόνια».
Το σπίτωμα είναι σε κοινωνικό επίπεδο; Ακόμα τους πληρώνει τα νοίκια ο Βαγγέλης. Εγώ λέω πήγαν για τα κοινόχρηστα.

Το χέσιμο που ρίχνουν στην κυβέρνηση οι εφοπλιστές; Νομίζω είναι σε φυσικό επίπεδο.
«Έστειλε λάθος μήνυμα η συνάντηση». Το σωστό έστειλε απλά το έστειλε σε όλους, κι αυτό ήταν το «λάθος» Επιβεβαιώθηκα ακόμα μια φορά πως στη ΝΔ λένε συνέχεια βλακείες. Όπως αυτή με τα συμφέροντα. Τα συμφέροντα στήριξαν και στηρίζουν το Μητσοτάκη.

Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης είναι τ’ αφεντικό. Το μήνυμα ήταν μόνο για τους βουλευτές. «Μην ακούτε τι σαχλαμάρες λέμε στα γίδια που μας ψηφίζουν, έχω την εμπιστοσύνη του αφέντη. Χέζει μόνο εμένα! Στους άλλους πάει μόνο αν τον πιάσει διάρροια ξαφνικά».
Αλλά δεν πρόσεξαν και το έμαθαν όλοι. Έτσι χάλασε το σανό.
158+1 συνένοχοι στο έγκλημα. Όλοι ναζί. Έκανε πάντως δουλειά το βαρελότο του Ανδρουλάκη, έδειξε πως όλοι τους είναι καθάρματα.

Ο Καραμανλής δεν πρόκειται να καταδικαστεί ποτέ από τους δικαστές που η ΝΔ έχει διορίσει κι ελέγχει απόλυτα. Όπως απόλυτα ελέγχει ΜΜΕ, παρακράτος -κράτος δεν ήμασταν ποτέ-, μπάτσους, παπάδες, βιαστές, μαφιόζους…
Κι εδώ να πω πάλι πως 50% να πάρει το ΚΚΕ ή άλλο Κομμουνιστικό Κόμμα, πάλι θα βρει μπροστά ΜΜΕ, μπάτσους – βαφτιστήρια, παρακράτος, διεφθαρμένους δικαστές, μαφιόζους κλπ.
Τι θα αλλάξει όμως αν βγάλουμε Κομμουνιστές; Οι συνθήκες! Είναι άλλο να έχεις 5% στις εκλογές κι άλλο 50%. Στη δεύτερη περίπτωση είσαι κυβέρνηση και διατάζεις τους μπάτσους να μη σπάσουν στο ξύλο τον κόσμο που θα κατέβει στο δρόμο. Αν κάνουν κάτι άσχημο οι άλλοι θα λέγεται «πραξικόπημα» και απαντηθεί αναλόγως. Τώρα λέγεται ξεσάλωμα των καθαρμάτων, των εγκληματιών.
Τρέμουν μη χάσουν την κουτάλα,

γιατί μετά θα βγουν κι άλλα άπλυτα στη φόρα. Το θέμα είναι, όταν χάσουν, να βρεθεί ένα κόμμα που θα τους βάλει μέσα, ώστε να καθαρίσει επιτέλους ο κόπρος του Αυγεία. Αυτό όμως δεν γίνεται, αν δεν αλλάξουν πρώτα τα πάντα.

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: