Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΙΤΣΑ

Γράφει ο mitsos175

Η πρώτη και μοναδική φορά που είχα παρακολουθήσει εκπομπή του Γλίτσα – Αυτιά ήταν πολύ παλιά. Ως άνεργος ενδιαφερόμουν για κάποια προγράμματα του ΟΑΕΔ (σήμερα λέγεται ΔΥΠΑ) κι ο τύπος αυτός έλεγε «σε λίγο μαζί, σας να σας πούμε για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ».
Στον οργανισμό είχα πάει τις προηγούμενες μέρες να ρωτήσω, αφού το διαφήμιζε το χαζοκούτι, αλλά «δεν ήξεραν τίποτα». Που να φανταστώ πως τα έλεγαν για να τους βλέπουμε! Έτσι κάθισα να παρακολουθήσω την εκπομπή του Γλίτσα με το «Μ» κεφαλαίο.

Είδα ένα σωρό άσχετα θέματα, άκουσα ένα σωρό ανοησίες, νευρίαζα, αλλά κάθε λίγο ο ψεύτης παρουσιαστής ανακοίνωνε πως «μετά τις διαφημίσεις θα δούμε τα νέα προγράμματα που θα βοηθήσουν τους ανέργους». Οπότε έβλεπα και τις διαφημίσεις για να μη χάσω την «ενημέρωση».
Η εκπομπή των βόθρων και των ψεμάτων τέλειωσε κατά το μεσημέρι κι από το πρωί δεν είπε ούτε μια λέξη εκτός από το «θα δούμε» για τα περιβόητα προγράμματα. Δε χρειάστηκε κάτι άλλο για να καταλάβω πως το γλοιώδες αυτό υποκείμενο μας δούλευε κανονικά. Το θεώρησα μεγάλη προσβολή, αφού έπαιζαν με τον πόνο μας. Από τότε φυσικά δεν ξαναείδα ούτε ξανάκουσα τις βλακείες του και τα εμέσματά του.

Βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μυαλό. Αυτούς εκμεταλλεύτηκε και σε αυτούς απευθύνεται τώρα που θα γίνει ευρωβουλευτής. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει, αφού οι δεξιοί ψηφοφόροι αγαπάνε τους θρασύδειλους, τους κουραδόμαγκες, τους υποταγμένους, τους απατεώνες, τους ψεύτες, τους δοσίλογους, κι κείνες που δείχνουν στήθος και μπούτι. Με αυτά τα κριτήρια ψηφίζουν και βέβαια όποιον τους κάνει το ρουσφέτι.

Ο Γλίτσας ποντάρει ακριβώς στο ότι είχε εκπομπή, άρα πιστεύει ο βλαμμένος δεξιός ψηφοφόρος, πως θα ακουστεί μέσω του Αυτιά στις Βρυξέλες! Είπαμε, είναι ηλίθιοι, δεν καταλαβαίνουν πως κάθε παρουσιαστής εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εργοδότη του και μην ξεχνάμε πως κι ο Βελόπουλος, αν και μέγας απατεώνας, παρουσιάζει μεγάλη άνοδο στις δημοσκοπήσεις, επειδή μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των βλαμμένων δεξιών μέσω της τηλεόρασης. Γι αυτό άλλωστε ήμουν της άποψης πως έπρεπε να διατηρηθεί πάση θυσία ο 902

Δε θα ασχοληθώ άλλο με το Γλίτσα προεκλογικά, μετά που θα βγει, θα λέει ανοησίες και θα σχολιάζουμε. Η δόση σκατίλας που πήρα από την εκπομπή του,

είχε ως αποτέλεσμα να αισθάνομαι αηδία κάθε φορά που τον βλέπω. Άλλοι με μεγαλύτερη δόση δυστυχώς συνήθισαν τη μπόχα, κι αυτός ήταν ο σκοπός των αφεντικών.

http://vathikokkino.gr/archives/151350

Δεν υπάρχουν σχόλια: