Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

“ΠΕΡΙΕΡΓΑ” ΚΟΥΙΖ

Δεν μπορεί να υποθέσουμε τι σκοπιμότητα εξυπηρετεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Κουρτάκη, το οποίο εμφανίζει “υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που δεν έχει όριο (προφανώς στην αμετροέπεια)” να επιδίδεται στην απόκτηση πανάκριβης κατοικίας.

Ο συγκεκριμένος κρατικός αξιωματούχος, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα “… έπειτα από μια χρονοβόρα έρευνα αγοράς, κατέληξε στην απόκτηση οικίας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας“. Πάντα κατά τον αρθρογράφο, είναι “καρατσεκαρισμένη η πληροφορία” η οποία αναφέρει ότι “το τίμημα (τουλάχιστον το επίσημο) της εξαγοράς, ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ”.

Δεν ξέρουμε τι βασιμότητα έχει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται “η σουπιά, ο κηφήνας, ο κοντορεβυθούλης της λάσπης και του βούρκου, το αρχιλαμογιο” -σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη– Γιάννης Κουρτάκης.

Αυτό που με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε είναι ότι πριν κάποιο καιρό ο φιλοκυβερνητικός Νικόλαος Καραμανλής μέσω της ψηφιακής εφημερίδας του εκδίδει, την Political, τον φωτογράφιζε με καθόλου κολακευτικά λόγια. Εγραφε για τον δεξιό εκδότη-δημοσιογράφο που χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ που διαθέτει για να κάνει εκβιασμούς. Τον απειλούσε μάλιστα ότι θα αποκαλύψει ότι πέρα από “γνωστή εισπρακτική εταιρεία” που εκβίασε, θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις “και για άλλους εκβιασμούς” από τον “εκδότης που έχει ευνοηθεί προκλητικά από το Μέγαρο Μαξίμου”.

Αυτά τα “περίεργα” δημοσιεύματα -μια τακτική που είχε καθιερώσει με ιδιαίτερη επιτυχία ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας- πολλές φορές κρύβουν έντονο παρασκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: