Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

Τώρα μήνυσε το σύζυγό της επειδή ζήτησε διαζύγιο και για κακοποίηση. Μια 31χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της επειδή της ζήτησε διαζύγιο καθώς επίσης και για κακοποίηση μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου. Η γυναίκα από την Πάντοβα της Ιταλίας είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο συναινούσε να γίνει… σκλάβα του σεξ του μελλοντικού της συζύγου! Η ιστορία τους που θυμίζει πολύ την υπόθεση του best seller μυθιστορήματος «Fifty Shades of Grey», η οποία πραγματεύεται την σαδομαζοχιστική σχέση ανάμεσα σε έναν πλούσιο επιχειρηματία και μια φοιτήτρια λοχοτεχνίας, η οποία υπογράφει ένα έγγραφο συμφωνώντας να συμμετέχει στις…

kinky απαιτήσεις του!
 Η γυναίκα από την Ιταλία, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, παντρεύτηκε το 2006 - όταν ήταν 24 ετών - έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της. Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψαν και οι δύο ο σύζυγός της κατονομαζόταν ως ο «αφέντης» και εκείνη η «σκλάβα» του!

Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να του ζητήσει να σταματήσει… αυτά που της έκανε… θα ήταν η χρήση της κωδικής λέξης «Mario», ή χτυπώντας με το χέρι της 3 φορές σε μια επιφάνεια, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Telegraph.

«Η σκλάβα συμφωνεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της για την ικανοποίηση και τις επιθυμίες του αφέντη της. Συμφωνεί να του παραδίδει το κορμί της προκειμένου να το χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί» έλεγε μεταξύ άλλων το έγγραφο της συμφωνίας τους, ενώ υπήρχε και συγκεκριμένη λίστα με τις «δραστηριότητες» στις οποίες μπορούσε να προβεί ο «αφέντης», όπως για παράδειγμα το να της κάνει σημάδια στο κορμί.

Οι δυο τους χώρισαν πριν από ένα χρόνο και από την πλευρά του ο άντρας ισχυρίζεται ότι όλες οι ενέργειές τους ήταν συναινετικές και πως εκείνη είχε υπογράψει το σχετικό έγγραφο πρόθυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: