Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το Βήμα της Ιτεας: Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ

Λάβαμε  μήνυμα από συμπολίτες μας που αναφέρετε στην δράση της βουλευτού Φωκίδας κ. Ασπασίας Μανδρέκα,  για το τι ενέργειες  κάνει σχετικά με το χωροταξικό του Καλλικράτη και τι  προτάσεις   πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.          Το Βήμα της Ιτέας  πιστεύει ότι :  Η τεως βουλευτής Αφροδίτη Παπαθανάση έδρασε με πρωτοφανές μένος κατά της Ιτέας, σαν Σαλωνίτισσα και όχι σαν βουλευτής Φωκίδας, όσο  αφορά το χωροταξικό του Καλλικράτη. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι η νυν βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα θα κάνει ότι πρέπει για να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της πόλης μας της Ιτέας απ΄ όπου και κατάγετε. Aλλωστε είχε σταθεί στο πλευρό του λαού της Ιτέας όταν αγωνιζοταν για την αποτροπή του τερατουργήματος αυτού.                              

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε μια επιστολή του δήμαρχου που διάβασα πρόσφατα ούτε λίγο ούτε πολύ ο Φουσέκης λέει ότι χρειάζονται οι δήμοι λεφτά. Τι άλλο θα έλεγε. Ποιος χρέωσε όμως τον δήμο Άμφισσας και τώρα τον πληρώνουν δήμοι που χρωστούσαν λίγα η και τίποτα; Εσύ δήμαρχε τα λεφτά τα λεφτά! Να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα και να μην είναι κάτι ως δήθεν την τριακοματικής κυβέρνησης. Ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς (ποιοί;) ξέρετε ότι η κυρία Μανδρέκα θα κάνει ότι πρέπει για να αποκατασταθεί η αδικία; Και γιατί δεν το λέει η ίδια; Και μιά και επικοινωνείτε μαζί της, πέστε της, ότι άν το κάνει και δεσμευτεί με έργα για το θέμα, θα βγαίνει βουλευτής για τα επόμενα 86 χρόνια!

vima iteas είπε...

Ούτε επικοινωνούμε ούτε έχουμε οποιαδήποτε σχέση με την κ.A. Μανδρέκα. Απλώς εκφράζουμε την άποψη μας για το καλό της πόλης μας της Ιτέας.

Ανώνυμος είπε...

Χοντρό πακέτο Πενυ.μπραβο και σε σένα και στην ξαδερη σου που προεκλογικά την θαβατε την βουλευτινα και τώρα είσται κόλος και βρακι...ρε παει το δουλεμα ψιλό γαζί..... Ξαδερη εννοώ την προεδρινα της τοπικής που προεκλογικά πατροναριζε τον κωστακη....