Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 116.000 E ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων, την καταπολέμηση του παρεμπορίου και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Θηβών, Λιβαδειάς και Άμφισσας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Α’ και Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας και Ιτέας Φωκίδας,
καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθη ημεδαπός στη Ιτέα Φωκίδας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 116.125,91 ευρώ.
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί (ένας στη Λαμία, ένας στη Θήβα, ένας στη Χαλκίδα και ένας στο Σχηματάρι Βοιωτίας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (ένας στη Λιβαδειά, ένας στην Άμφισσα και μία στη Λαμία), για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός) στη Χαλκίδα για παρεμπόριο. Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν διάφορα είδη παρεμπορίου.
Συνελήφθη αλλοδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές
.

amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: