Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η ΓΙΑΝΝΑ, Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ, ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ…

«Οι πολιτικοί και η ελίτ μάς διέλυσαν… Εγώ ξέρω τι τραβάει ο απλός κόσμος»… Αυτό είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου και πολλοί από τους δημοσιογράφους τους οποίους «τραπέζωσε» σε πολυτελές εστιατόριο, κόντεψαν να πνιγούν.
Κάποιος τόλμησε να ρωτήσει: «Εσείς δεν είστε ελίτ;» για να του απαντήσει αφελέστατα η Γιάννα επαναλαμβάνοντας: «Οχι, δεν έχω καμία σχέση με τέτοιες συμπεριφορές, καμία θέση σε αυτό το σύστημα. Εγώ απλά ξέρω πώς ζει και τι τραβάει ο απλός κόσμος»!..
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης του «Θέματος» ήταν από τους… τυχερούς που προσεκλήθησαν στο δείπνο της Γιάννας όπου κάτω, λέει, «από ανέμελες κληματαριές, δίπλα στη δροσερή πισίνα και απολαμβάνοντας λαβράκι σε κρούστα αλατιού, ανακατεμένο στον ουρανίσκο με γουλιές από Chardonnay κρασιά υψηλής ποιότητας», ειπώθηκαν, λέει, πολλά….

Ανάμεσά τους και τα παρακάτω:
«Με φοβούνται, δεν πρόκειται να με προτείνει κανένας, μην κουράζεστε με αυτό το θέμα», απαντά όταν τη ρωτούν εάν το όνομά της μπορεί να συζητηθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει ευθέως ότι δεν είναι δα και καταστροφή να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ! Η Γιάννα, που διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της Ν.Δ. παρότι είχε εκλεγεί βουλευτής της, δεν διστάζει να υποστηρίξει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εκφράζει το νέο».
Οταν της επισημαίνουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πήγαν λαϊκιστικές δυνάμεις, διαφωνεί: «Ενα κόμμα που εκτινάσσεται από το 4% στο 25% είναι νέα πολιτική δύναμη». Και προσθέτει: «Αν ψηφίζει ο κόσμος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον θέλει, κάτι σημαίνει. Ας έρθει κι αυτός στα πράγματα, δεν είναι κακό»!
Αυτά είπε, η Γιάννα η συριζαία και όλοι σήκωσαν τα ποτήρια τους ευχόμενοι: Και εις άλλα με υγεία!…



Δεν υπάρχουν σχόλια: