Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Του Γεώργιου Ζαχ. Δελμούζου, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμφίσσης.
                                   ΠΡΟΣ
Τον Πρωθυπουργό των Ελληνων, κ.Αντώνιο Σαμαρά.
                                    -------------------
Άμφισσα 1-8-2014.
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενοχλήσω και να Σας ενημερώσω ότι ο κλάδος των δικηγόρων δέχεται μία απίστευτη επίθεση, ΦΠΑ γιατί αγοράζουμε χαρτί και το κάνουμε δικόγραφα, αύξηση δικαστικού ενσήμου , θέσπιση του και στις αναγνωριστικές αγωγές, αφαίμαξη δικηγορικής ύλης προς συμφέρον λίγων δικηγορικών γραφείων, πολλοί δικηγόροι δεν μπορούν να πληρώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία (περίπου 40%),δικαστικές αποφάσεις στα όρια του απαραδέκτου οι οποίες εκδίδονται πολλές φορές μετά πάροδο ενός έτους από την εκδίκασή τους κ.λ.π.
Μετά ταύτα, έρχομαι να ρωτήσω,
ποιός σκέφθηκε και γιατί , μέσα στην περίοδο της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, την κατάργηση των μεταβατικών εδρών των διοικητικών Πρωτοδικείων ανα την επικράτεια, την στιγμή κατά την οποία η ύπαρξή τους δεν ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Τώρα λοιπόν αντί να μετακινούνται 5 δικαστές και ένας γραμματέας δύο φορές το χρόνο, θα πρέπει να μετακινούνται (όσον αφορά το Σύλλογό μας) 40 δικηγόροι και 30.000 κάτοικοι !!!!!!!!!!
Ζητώ την παρέμβασή Σας να σταματήσετε ΤΩΡΑ αυτή την  ΚΑΤΑΦΩΡΗ αδικία, ή μάλλον την τιμωρία που μας επιβάλετε, ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;;
                               

                             Μετά τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια: