Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΛΟΣ: ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Βόλο, υπάλληλος γιαούρτωσε τον διευθυντή του καθώς δεν πήρε τη θέση του προϊσταμένου. Η διοίκηση του Ιδρύματος ζητά ΕΔΕ για το συμβάν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΙΚΑ στο Βόλο, εισέβαλε στο γραφείο του διεθυντή των Διοικητικών υπηρεσιών και πέταξε εναντίον του γιαούρτια.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο εν λόγω υπάλληλος διαθέτοντας τα μόρια και προσόντα δεν πήρε προαγωγή για τη θέση του προϊσταμένου με αποτέλεσμα να μπει στο γραφείο και να εκτοξεύσει τα γιαούρτια.

Τι υποστηρίζει ο υπάλληλος 

«Με πνίγει το δίκιο. Με κυνηγάει εδώ και τρία χρόνια ένας επιχειρηματίας-ξενοδόχος στη Σκόπελο,
στον οποίο έχω καταλογίσει τεράστια πρόστιμα για πολεοδομικές παραβάσεις και ο οποίος μου έκανε μήνυση. Ζήτησα νομική προστασία από την υπηρεσία και ο διευθυντής μου απάντησε: «Nα κόψεις τον λαιμό σου να βρεις δικηγόρο.
«Σαν να μην έφτανε αυτό, στις κρίσεις που έγιναν πρόσφατα με έκοψε από τη θέση προϊσταμένου και παραμένω απλώς ελεγκτής, μετά από 30 χρόνια προϋπηρεσίας», είπε στο «Έθνος», ο δράστης του περιστατικού, Α.Κ ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.
«Έχω αγανακτήσει και έφτασα σε αυτό το σημείο. Όταν πήγα το πρωί να ζητήσω το λόγο γιατί δεν με προήγαγε, μου είπε να περάσω έξω από το γραφείο του. Γύρισα, κλείδωσα την πόρτα και του έριξα το γιαούρτι».

Η διοίκηση του ΙΚΑ, ζητά τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης

«Όσον αφορά στο περιστατικό της διένεξης μεταξύ υπαλλήλου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Βόλου και του Διευθυντή του ίδιου Υποκαταστήματος, η Διοίκηση του Ιδρύματος κάνει γνωστό ότι έδωσε εντολή κατεπείγουσας διενέργειας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΙΚΑ και προσθέτει:

«Αξιολογώντας το πόρισμα της προαναφερόμενης εξέτασης, θα λάβει άμεσα τις δέουσες αποφάσεις για την περιφρούρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Βόλου, την οποία διασαλεύουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: